Airco Almere

Ontvang vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

Verlengde garantie

R

Snelle service

R

Duurzame airco's

Het binnenklimaat in bedrijfs- en woningruimtes in Almere wordt een steeds heter hangijzer. Men wordt zich met de dag bewuster van het belang van een goede luchtkwaliteit en een aangename temperatuur. Daarom besluiten steeds meer bedrijven en particulieren in Almere om airco te kopen en te (laten) installeren. De Aircomakelaar is uw specialist op het gebied van airconditioning in Almere en omgeving. We leveren, installeren en onderhouden aircosystemen van uitsluitend A-kwaliteit. Met persoonlijk advies helpen we u om voor elke ruimte de meest efficiënte oplossing te vinden. Duurzame, energiezuinige airco bij u in Almere, daar wordt u toch warm van? Neem daarom contact met ons voor een luchtig gesprek of lees eerst meer.

Airco almere bedrijf

Koelen en verwarmen

Een veelgehoorde misvatting over airco, zowel in Almere als daarbuiten, is dat men er in een niet-zo-warm land slechts een paar maanden per jaar gebruik van maakt. Moderne airco’s doen echter veel meer dan koelen: ze filteren en ontvochtigen de lucht en doen tegelijk dienst als verwarming. Een zeer efficiënte verwarming met hoog rendement, welteverstaan. De airco’s van De Aircomakelaar werken als ‘lucht/lucht-warmtepomp’. Met behulp van invertertechnologie en een toerengeregelde processor past het systeem zich realtime aan op de warmtebehoefte van het moment. Door uw woning of bedrijf in Almere van onze airco te voorzien, bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Uw airconditioning werkt op elektriciteit, waardoor de stijgende gasprijzen op u geen invloed meer hebben. 

 

A-kwaliteit airco’s van Daikin en Mitsubishi

 

Bij De Aircomakelaar zijn we behoorlijk merkvast. De airco’s van Daikin en Mitsubishi bewijzen al jaren van de beste kwaliteit te zijn. Wij werken dan ook exclusief met deze A-merken. Installeren wij bij u in Almere airco, dan zal deze dus altijd van A-kwaliteit zijn. Het zal u daarbij opvallen dat de prijzen reuze meevallen. Dat komt doordat we deze airco’s groot inkopen bij onze leverancier. We bereiden ons namelijk graag goed voor op de vraag naar airco’s vanuit Almere en omgeving. Voor energiezuinige airco’s van topkwaliteit loopt iedereen wel warm!

Wij zijn onder andere actief in de regio:
AlmereAmersfoortBaarnBarneveldDrontenElburgErmeloHarderwijkHuizenLelystadNijkerkNunspeetPuttenZeewolde

 

Airco Almere Slaapkamer
Airco plaatsen in Almere

Split-, multisplit- en VRF-aircosystemen

Wanneer u denkt ‘even’ een airco te kopen in Almere, dan komt u van een koude kermis thuis. Er zijn zoveel verschillende aircosystemen verkrijgbaar, dat persoonlijk advies van een expert onmisbaar is. Bij De Aircomakelaar werken we met een drietal systemen, waarmee we in vrijwel elke klimaatbehoefte kunnen voorzien. De volgende soorten airco’s kunnen we installeren bij u in Almere:

 

  • Split-airco’s: voor ‘losse’ ruimtes zoals een woonkamer, thuiswerkplek, wachtkamer, kleine winkelruimte etc. Een buitenunit met daaraan een enkele binnenunit gekoppeld.
  • Multisplit-airco’s: 2 tot 6 binnenunits die met een eigen verbinding aan de buitenunit zijn gekoppeld. Voor grotere ruimtes en/of meerdere ruimtes, zoals eengezinswoningen, winkels, cafés en restaurants, praktijkruimtes, kleinere kantoorpanden etc.
  • VRF-aircosysteem: heeft u een hotel of groot kantoorpand in Almere, dan is deze soort airco waarschijnlijk uw totaaloplossing. D.m.v. ringleiding met aftakkingen door het hele pand kunnen meerdere binnenunits op één buitenunit worden aangesloten. Bij sommige VRF-aircosystemen kunnen de binnenunits afzonderlijk van elkaar koelen en verwarmen.

Neem contact op!

We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.