Airco Almere

Ontvang vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

Verlengde garantie

R

Snelle service

R

Duurzame airco's

Airco in Almere laten plaatsen

Het binnenklimaat in bedrijfs- en woningruimtes in Almere wordt steeds belangrijker. Men wordt zich met de dag bewuster van het belang van een goede luchtkwaliteit, ventilatie en een aangename temperatuur. Daarom besluiten steeds meer bedrijven en particulieren in Almere om een airco te kopen en te (laten) installeren. De Aircomakelaar is uw specialist op het gebied van airconditioning in Almere en omgeving. Wij leveren, installeren en onderhouden aircosystemen van uitsluitend A-kwaliteit. Met persoonlijk advies helpen wij u om voor elke ruimte de meest efficiënte en duurzame oplossing te vinden. Wilt u ook genieten van energiezuinige airco in Almere? Neem dan contact met ons op voor een luchtig gesprek of lees eerst meer over onze diensten en producten.

 

Airco installatie Almere

Als u op zoek bent naar een airco-installateur in Almere, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van deskundigen heeft jarenlange ervaring in het adviseren en installeren van airconditioningssystemen in Almere. We begrijpen dat elke ruimte anders is en daarom bieden we oplossingen op maat. We werken met de beste merken en garanderen hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare service.

Of u nu een airco wilt installeren in uw slaapkamer, woonkamer, kantoor of winkel: Wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze airco’s in Almere zijn niet alleen energiezuinig, maar ook fluisterstil en zeer efficiënt. Zo kunt u genieten van een aangenaam binnenklimaat zonder hoge energierekeningen.

Airco in Almere

Koelen en verwarmen

Een veelgehoorde misvatting over airco, zowel in Almere als daarbuiten, is dat men er in een niet-zo-warm land slechts een paar maanden per jaar gebruik van maakt. Moderne airco’s doen echter veel meer dan koelen: ze filteren en ontvochtigen de lucht en doen tegelijk dienst als verwarming. Een zeer efficiënte verwarming met hoog rendement, welteverstaan. De airco’s van De Aircomakelaar werken als ‘lucht/lucht-warmtepomp’. Met behulp van invertertechnologie en een toerengeregelde processor past het systeem zich realtime aan op de warmtebehoefte van het moment. Door uw woning of bedrijf in Almere van onze airco te voorzien, bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Uw airconditioning werkt op elektriciteit, waardoor de stijgende gasprijzen op u geen invloed meer hebben. 

 

A-kwaliteit airco’s van Daikin en Mitsubishi

 

Bij De Aircomakelaar zijn we behoorlijk merkvast. De airco’s van Daikin en Mitsubishi bewijzen al jaren van de beste kwaliteit te zijn. Wij werken dan ook exclusief met deze A-merken. Installeren wij bij u in Almere airco, dan zal deze dus altijd van A-kwaliteit zijn. Het zal u daarbij opvallen dat de prijzen reuze meevallen. Dat komt doordat we deze airco’s groot inkopen bij onze leverancier. We bereiden ons namelijk graag goed voor op de vraag naar airco’s vanuit Almere en omgeving. Voor energiezuinige airco’s van topkwaliteit loopt iedereen wel warm!

Wij zijn onder andere actief in de regio:
AlmereAmersfoortBaarnBarneveldDrontenElburgErmeloHarderwijkHuizenLelystadNijkerkNunspeetPuttenZeewolde

 

Airco slaapkamer Almere
Airco in almere laten plaatsen

Split-, multisplit- en VRF-aircosystemen

Wanneer u denkt ‘even’ een airco te kopen in Almere, dan komt u van een koude kermis thuis. Er zijn zoveel verschillende aircosystemen verkrijgbaar, dat persoonlijk advies van een expert onmisbaar is. Bij De Aircomakelaar werken we met een drietal systemen, waarmee we in vrijwel elke klimaatbehoefte kunnen voorzien. De volgende soorten airco’s kunnen we installeren bij u in Almere:

 

  • Split-airco’s: voor ‘losse’ ruimtes zoals een woonkamer, thuiswerkplek, wachtkamer, kleine winkelruimte etc. Een buitenunit met daaraan een enkele binnenunit gekoppeld.
  • Multisplit-airco’s: 2 tot 6 binnenunits die met een eigen verbinding aan de buitenunit zijn gekoppeld. Voor grotere ruimtes en/of meerdere ruimtes, zoals eengezinswoningen, winkels, cafés en restaurants, praktijkruimtes, kleinere kantoorpanden etc.
  • VRF-aircosysteem: heeft u een hotel of groot kantoorpand in Almere, dan is deze soort airco waarschijnlijk uw totaaloplossing. D.m.v. ringleiding met aftakkingen door het hele pand kunnen meerdere binnenunits op één buitenunit worden aangesloten. Bij sommige VRF-aircosystemen kunnen de binnenunits afzonderlijk van elkaar koelen en verwarmen.

Waarom een airco in Almere?

Weet u dat een airco niet alleen zorgt voor verkoeling in de zomer, maar ook kan helpen besparen op uw gaskosten? Met een airco in Almere zorgt u namelijk voor een aangename temperatuur in huis zonder dat u de verwarming hoeft te gebruiken. Zo kunt u flink besparen op uw energierekening.

Voordelen Airco in Almere

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een airco in Almere? Ten eerste zorgt een airco voor verkoeling tijdens warme zomerdagen. Dit zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in huis, maar ook voor een betere nachtrust. Bovendien kunt u met een airco ook de luchtvochtigheid reguleren, waardoor u minder last heeft van klamme lucht en eventuele gezondheidsklachten.

Maar het grootste voordeel van een airco in Almere is toch wel de besparing op uw gaskosten. Door de airco te gebruiken als alternatief voor de verwarming, kunt u flink besparen op uw energierekening. Dit komt doordat een airco werkt op elektriciteit, wat veel goedkoper is dan gas. Bovendien heeft een airco een veel hoger rendement dan een traditionele verwarming, waardoor u minder energie verbruikt en dus minder betaalt.

Neem contact op

Bij Aircomakelaar helpen we u graag bij het kiezen van de juiste airco voor uw situatie. We bieden een breed assortiment aan airconditioningssystemen, van wand- en plafondmodellen tot vloer- en cassetteunits. Onze ervaren monteurs zorgen vervolgens voor een vakkundige installatie, zodat u direct kunt genieten van een aangename temperatuur in huis en besparing op uw gaskosten. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak met ons!

Airco Almere

Airconditioning Almere: Een FAQ

Wat is een airco precies?

Een airco is een apparaat dat zorgt voor verkoeling, ontvochtiging en eventueel verwarming van een ruimte. Het zorgt voor een aangename temperatuur en luchtkwaliteit in huis, kantoor of andere ruimtes.

Hoe werkt een airco in Almere?

Een airconditioner haalt warme lucht uit een ruimte en koelt deze lucht vervolgens af door middel van koelvloeistof. De gekoelde lucht wordt vervolgens terug de ruimte ingeblazen. Hierdoor daalt de temperatuur in de ruimte.

Kunnen airco's alleen maar koelen?

Nee, moderne airco’s kunnen naast koelen ook verwarmen. Dit is handig in de winter wanneer de temperatuur in huis te laag is.

Hoe bepaal ik welk systeem goed is voor mij?

Er zijn verschillende soorten airconditioners, van mobiele tot vaste systemen. Het is belangrijk om te kijken naar de grootte van de ruimte en hoe vaak de airconditioner gebruikt gaat worden. Onze ervaren monteurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste airconditioner voor uw situatie.

Hoe wordt de benodigde koelcapaciteit berekend?

De benodigde koelcapaciteit wordt berekend op basis van de grootte van de ruimte en andere factoren zoals de hoeveelheid zonlicht en het aantal personen in de ruimte. Onze monteurs kunnen dit voor u berekenen en adviseren welk systeem het beste bij uw situatie past. Zo weten wij altijd welke airco in Almere bij u past!

Produceert een airco veel geluid?

Moderne airco’s maken steeds minder geluid. Er zijn zelfs stille airco’s op de markt. Het is wel belangrijk om te kijken naar het geluidsniveau van de airconditioner bij de aanschaf.

Hoe zit het met de aanleg van airconditioning?

De aanleg van airconditioning gebeurt door onze ervaren monteurs. Zij zorgen voor een vakkundige installatie, zodat u direct kunt genieten van een aangename temperatuur in huis. Onze monteurs werken snel en professioneel en zorgen dat de installatie volledig naar uw wensen verloopt.

Hebben jullie nog tips?

Wilt u een airco in Almere? Dan zijn er altijd handige tips om om te letten. Wij hebben er voor gekozen om een video van de Consumentenbond te laten zien.

Neem contact op!

We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×