Over ons
De Aircomakelaar

 

 

Ontvang vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw lokale specialist

w

Korte lijnen

Beter binnenklimaat

De Aircomakelaar is een organisatie met vakmensen die plezier hebben in hun werk. Ons team bestaat uit diverse klimaatspecialisten die jarenlang ervaring hebben in de klimaatbranche. Grootschalige organisaties hebben we inmiddels achter ons gelaten. Met De Aircomakelaar kiezen we voor een kleinschalige, persoonlijke benadering. Als lokale aircospecialist adviseren we u over airco’s, installeren we uw aircosysteem en regelen we voor u het onderhoud.

Lokale werkwijze, persoonlijke aanpak

Bij De Aircomakelaar werken we net even anders dan de meeste concullega’s. Waar anderen zich meestal op het hele land richten, houden wij ons werkgebied lokaal. Vanuit Ermelo bedienen we particulieren en bedrijven in Gelderland en omliggende plaatsen als Harderwijk, Amersfoort en Hilversum. Met onze lokale werkwijze kunnen wij u altijd persoonlijk van dienst zijn en snelle service op locatie leveren.

Vincent-Aircomakelaar
v

Korte lijnen

Bij Aircomakelaar heeft u te allen tijde één aanspreekpunt. De specialist die bij u het project opneemt, is uw contactpersoon in het gehele traject, van het startschot tot aan oplevering en (indien afgesproken) het onderhoud. Onze ervaring is dat dit voor beide partijen het prettigst werkt!

Beter binnenklimaat

Woont of werkt u binnen ons werkgebied en bent u ook toe aan een beter binnenklimaat? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zoeken samen met u naar de perfecte oplossing voor uw klimaatwensen!

Ontmoet ons team

Ons team bestaat uit klimaatspecialisten. Wat ons verbindt, is niet alleen onze expertise, maar ook het plezier dat we halen uit het leveren van kwaliteit en duurzame oplossingen.
Binnen ons team heerst een gevoel van betrokkenheid en verantwoordelijkheid. We ontzorgen onze klanten graag waardoor we korte lijntjes garanderen en flexibel kunnen inspelen op uw klimaatwensen. We zijn er trots op dat we voor elke uitdaging die we tegenkomen, de beste oplossing vinden. Bij de Aircomakelaar doen we niet alleen ons werk; we doen het goed. Ontmoet ons team en ervaar de warmte en deskundigheid die wij bieden bij elke stap van uw klimaatbeheersingsreis.

Waarom kiezen voor de Aircomakelaar

Persoonlijk contact

Kwaliteitsairco’s

Duurzame airco’s

Wat we doen,
doen we goed

De Aircomakelaar biedt een unieke benadering van klimaatcomfort met persoonlijk contact en aandacht voor individuele behoeften. We leveren hoogwaardige, duurzame A-merk airco’s met standaard 2 jaar garantie, uitbreidbaar tot 3 jaar met onderhoudsabonnementen. Als compacte organisatie, zonder grote structuren, bieden we directe communicatie en betrokkenheid bij elke stap. Van installatie tot onderhoud, wij streven ernaar uw comfort te garanderen en te overtreffen. Kies voor de Aircomakelaar – waar persoonlijkheid, kwaliteit en duurzaamheid samenkomen voor een perfect binnenklimaat.

Onze missie

We weten dat een aangenaam en gezond binnenklimaat het leven een stukje prettiger maakt. Bij Aircomakelaar hebben we zowel de theoretische kennis als praktische ervaring in huis om daar in onze omgeving aan bij te dragen. We doen dat, door airco’s van A-merken te leveren, installeren en onderhouden bij o.a. woningen, winkels, kantoren en zorg- en onderwijsinstellingen. Daarbij zoeken we altijd de ideale balans tussen techniek, prijs en duurzaamheid. Zo maken we frisse, schone binnenlucht voor iedereen bereikbaar, op een verantwoorde manier.

Ons werkgebied

Wij zijn onder andere actief in de regio:

Neem contact op!

We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×