Airco kopen in Barneveld

Bent u inwoner van Barneveld en zoekt u een deskundige en betrouwbare monteur of installateur voor een airconditioning? Aircomakelaar staat in Barneveld al lange tijd bekend om zijn expertise in het installeren, onderhouden en repareren van aircosystemen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies van onze experts voor een perfect binnenklimaat.

Ontvang vrijblijvend advies!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

F-gassen gecertificeerd

Binnen 1 dag geplaatst

Koeling en verwarming

Airco laten installeren in Barneveld

Bent u op zoek naar een energiezuinige oplossing voor het koelen én verwarmen van uw woning of bedrijfsruimte in Barneveld? Bij Aircomakelaar bieden we topkwaliteit airconditioningssystemen tegen scherpe prijzen. Onze duurzame en betrouwbare A-merk airco’s zorgen voor een ideaal binnenklimaat, ongeacht het seizoen. Een airco haalt niet alleen de vochtigheid uit de lucht maar maken de lucht ook schoon.

Onze monteurs zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het installeren van verschillende soorten airco’s, waardoor u bent verzekerd van een veilige en correcte installatie. Bovendien bieden we regelmatig onderhoud en reparatie aan, zodat uw airco efficiënt blijft werken en zijn lange levensduur behoudt.

Airco installatie

Ervaringen van onze klanten uit Barneveld

Jacqueline van den Bor
Jacqueline van den Bor
13 Oktober 2023
Topbedrijf zeker aan te raden! Je wordt keurig behandeld. Vriendelijke baas en personeel. Ze hebben 3 airco's geïnstalleerd en heel snel gewerkt. Alles keurig opgeruimd, netjes alles uitgelegd. Heel klantvriendelijk, professioneel, scherpe prijs. Kortom: niet twijfelen, gewoon doen!
Jordi
Jordi
10 Oktober 2023
Ik heb via hun een airconditioner laten installeren en ben zeer te vreden. Scherpe offerte in vergelijking met andere aanbieders. Zeer netjes geïnstalleerd en de communicatie verliep snel en duidelijk. Al met al hele positieve ervaring.
Mariëlla Bominaar
Mariëlla Bominaar
29 September 2023
Super fijn professioneel maar vooral zeer klantvriendelijk bedrijf. Altijd direct contact en er wordt mee gedacht en snel gereageerd.
V Z
V Z
8 September 2023
Heb 2 airco's laten plaatsen door dit bedrijf. 1 op de slaapkamer en 1 in de woonkamer. Zeer tevreden over de gang van zaken, prettig gesprek gehad met Vincent en goed advies gekregen. Binnen een maand geplaatst! (gelukkig nog voor het warme weer) Netjes gewerkt en ook nog eens alles schoon achter gelaten. Een echte aanrader voor mensen die nog een airco willen. 1 ding weet ik zeker als mensen mij vragen waar een airco te kopen zal ik zonder twijfelen de aircomakelaar aanbevelen. Vincent en de rest van het team super bedankt voor de snelle en goede service.
JJ Brouwer
JJ Brouwer
6 September 2023
WIL HEEL VEEL VERDIENEN MET MINIMAAL WERK. Kijk alle maal even verder scheelt je al snel E700 tot E800 euro.
Thomas Vreeburg
Thomas Vreeburg
25 Juli 2023
Goede service voor een goede prijs. Werken alles netjes af en ruimen alles netjes op. Heel blij met m'n airco!
Walter Bruyn de
Walter Bruyn de
25 Juli 2023
Vandaag 2e airco laten plaatsen, snelle installatie, service is top goede uitleg en netjes werken en afwerken. Kan alleen maar zeggen een zeer tevreden klant
Linda Westenbrink
Linda Westenbrink
19 Juli 2023
Super fijne service top bedrijf!!! Ze installeren de airco super netjes dus een aanrader voor wie nog geen airconditioning heeft
Anita Fredriks
Anita Fredriks
3 Juli 2023
Had een paar offerte aangevraagd maar dit bedrijf kwam er voor mijn gevoel kwa prijs en communicatie het beste uit. Had meteen een goed gevoel en dat hebben ze zeker waargemaakt. Heb 2 buiten units laten plaatsen zodat ze niet door me nieuwe verbouwde huis heen hoefde. Het zijn toppers.
Lyanne Vogels
Lyanne Vogels
3 Juli 2023
Ondanks de enorme drukte op de markt betreft het plaatsen van airco's was Vincent zo vriendelijk om een vrijblijvende offerte te komen opstellen na aanleiding van een bezoek en advies. We verwachtten enkele weken voordat het geplaatst kon worden maar na een telefoontje kon het al na 1,5 week. Ze waren er op de afgesproken tijd en netjes alles achtergelaten. Top.

Waarom kiezen voor Aircomakelaar?

✔ Kleinschalige, persoonlijke aanpak
✔ Installatie binnen 1 dag
✔ F-gassen gecertificeerde installateurs
✔ Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
✔ Eerlijk advies en transparante prijzen
✔ Airco’s van A-merken: split-airco’s, multisplit-airco’s & VRF-aircosystemen

Wilt u meer informatie over hoe wij te werk gaan en wat de kosten zijn? Vraag dan kosteloos een offerte aan. We bieden u deskundig, op maat gemaakt advies, afgestemd op de ruimtes waar u airconditioning wilt plaatsen en hun afmetingen. Voor installaties in drie of meer kamers komen we altijd persoonlijk langs om uw situatie grondig te bekijken.

Waarom een airco?

✔ Verkoelen én verwarmen: Onze airconditioners zorgen voor verkoeling in de hete zomermaanden en bieden warmte tijdens de winter, zodat u het hele jaar door aangename temperaturen ervaart.

✔ Verbeterde luchtkwaliteit: De geavanceerde filters in onze airco’s zuiveren de lucht van stof, allergenen en andere vervuilende stoffen, waardoor u een gezonder binnenklimaat krijgt.

✔ Woningwaarde stijgt: Het installeren van een airconditioningsysteem kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw woning, wat de aantrekkelijkheid voor potentiële kopers verhoogt en mogelijk de verkoopwaarde verbetert.

✔ Geluidsreductie: Moderne airco’s zijn ontworpen om efficiënt en stil te functioneren, waardoor u kunt genieten van een rustig en comfortabel huis zonder storend geluid.

Onze diensten

Airco installatie

Wij garanderen u een professionele installatie van uw airco, door onze erkende installateurs. Elk fase wordt precies uitgevoerd: van het kiezen van de perfecte plek tot het grondig testen van het systeem. Het installatieproces omvat het boren van de benodigde gaten voor het ophangen van de binnenunit en het plaatsen van de leidingen, het monteren van een steunframe aan de muur voor de binnenunit, het leggen van de koelmiddelleidingen van de buitenunit naar de binnenunit, het installeren en aansluiten van de buitenunit en uiteindelijk het controleren op lekkages en het bijvullen van het koelmiddel. Dit zorgt voor een effectieve en probleemloze werking van uw aircosysteem. Alles wordt uitgevoerd onder duidelijke kostenafspraken en met persoonlijke begeleiding gedurende het hele project.

Airco onderhoud

Voor een optimale werking van uw airconditioning, is het belangrijk om regelmatig controles en servicebeurten uit te laten voeren. Dit helpt storingen te voorkomen en verbetert de algehele efficiëntie van het apparaat. Onderhoud behelst een diepgaande inspectie, reiniging en indien nodig het repareren of vervangen van componenten. Dit zorgt ervoor dat uw airco niet alleen verkoeling biedt in de zomer, maar ook effectief verwarmt tijdens de winter. Aircomakelaar zorgt hiermee voor een betrouwbare en duurzame prestatie van uw systeem, vermindert de kans op plotselinge mankementen en verlengt de levensduur van uw airco. Onze onderhoudsdiensten bieden u gemoedsrust, comfort en een kostenbesparing over de lange termijn.

Airco reparatie

Heeft uw airconditioning problemen, zoals koelingsproblemen, ongewone geluiden of andere afwijkingen? Onze gecertificeerde monteurs staan klaar om deze problemen snel en deskundig te verhelpen. We gebruiken geavanceerde diagnosemethoden en originele reserveonderdelen om te garanderen dat elke reparatie duurzaam is en de prestaties van uw airco volledig herstelt. Onze aanpak richt zich niet alleen op het direct oplossen van het huidige probleem, maar ook op het identificeren en implementeren van verbeteringen om toekomstige storingen te vermijden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over wat wij voor uw woning of kantoor in Barneveld kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U ontvangt direct persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte, zodat u precies begrijpt wat de mogelijkheden zijn en welke oplossing het beste aansluit bij uw specifieke behoeften.

F-gassen gecertificeerde installateurs

Onze installateurs zijn bij Aircomakelaar gecertificeerd en gespecialiseerd met een F-gassen certificaat. Dit certificaat verzekert dat de monteurs vakkundig zijn in het veilig en duurzaam werken van koelvloeistoffen, essentieel voor airconditioningsystemen. Hiervan zijn de voordelen een veilige, milieuvriendelijke installatie, optimale systeemprestaties, en een verhoogde energie-efficiëntie, wat in lagere operationele kosten ren een langere levensduur van uw systeem resulteert. Kies voor Aircomakelaar voor gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid.

Trustoo review score
F-gassen certificaat
Verwarmen met airco

Waarom kiezen voor een airco?

Een airconditioningssysteem doet veel meer dan alleen koelen op hete zomerdagen. Het verwijdert warmte uit de lucht en voert deze af, zuivert de lucht en handhaaft een comfortabele luchtvochtigheid in uw woning of kantoor. De capaciteiten van moderne airconditioningsystemen reiken echter veel verder.

Verkoelen én verwarmen met een airco

Moderne airconditioners bieden niet alleen verkoeling, maar kunnen ook verwarmen. Ze doen dit op een energiezuinige wijze, waardoor ruimtes sneller op temperatuur zijn in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen zoals cv-ketels. Dit verbetert niet alleen het comfort aanzienlijk, maar kan ook financieel voordelig zijn doordat het vaak minder kost in gebruik.

Soorten aircosystemen

Bij de selectie van een airconditioning is het cruciaal om een model te kiezen dat aansluit bij uw specifieke behoeften en de kenmerken van de ruimte. Er zijn diverse soorten airco’s beschikbaar: van systemen die enkel één ruimte koelen of verwarmen, tot oplossingen die gelijktijdig meerdere kamers kunnen reguleren.
Voor uitgebreidere ruimtes zijn er complexere systemen beschikbaar die zorgen voor een doeltreffende klimaatregulering. Het is van belang een doordachte keuze te maken, waarbij u de omvang van de ruimte en uw persoonlijke voorkeuren in acht neemt.

Single split-airco’s

Ideaal voor:

 • Het verwarmen én verkoelen van één ruimte, zoals woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor.

Een split-airco bestaat uit:

 • Een binnenunit: geplaatst in de ruimte voor koeling of verwarming.
 • Een buitenunit: geïnstalleerd buiten het gebouw of op de dak.

Kenmerken:

 • Efficiënt in het koelen of verwarmen van specifieke ruimtes
 • Relatief stil, ideaal voor slaapkamers en studeerruimtes.
  Single split-airco uitleg

  Multisplit-airco’s

  Ideaal voor:

  • Het onafhankelijk verkoelen én verwarmen van meerdere ruimtes.

  Een multisplit-airco kenmerkt zich door:

  • Meerdere binnenunits: verbonden aan één buitenunit.
  • Een enkele buitenunit: ondersteunt diverse binnenunits tegelijk.

  Kenmerken:

  • Mogelijkheid tot individuele temperatuurregeling in verschillende ruimtes.
  • Efficiënte oplossing voor het koelen en verwarmen van meerdere kamers.
   Multisplit-airco uitleg

   VRF-aircosysteem

   Een VRF-aircosysteem (Variable Refrigerant Flow) onderscheidt zich door:

   • Een enkele buitenunit: verbonden aan meerdere binnenunits.
   • Variabele koelmiddelstroom: aangepast aan de behoefte van elke ruimte.

   Kenmerken:

   • Hoog energierendement door aanpasbare koelmiddelstroom.
   • Mogelijkheid tot simultaan koelen en verwarmen van verschillende ruimtes.

   Ideaal voor:

   • Grote gebouwen zoals kantoren, hotels of winkelcentra waar complexe en flexibele klimaatbeheersing nodig is.

   Airco kosten

   De kosten voor het installeren van een aircosysteem kunnen sterk variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen en mogelijkheden. Het proces begint met een uitgebreide inspectie op locatie, waarbij we de installatiemogelijkheden beoordelen en de meest geschikte plek voor de airco bepalen. Tijdens dit bezoek bespreekt onze expert uw wensen en geeft hij gericht advies over de beste keuzes. Na deze evaluatie ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte, die volledig is afgestemd op de geplande werkzaamheden en uw specifieke situatie. Deze offerte is definitief: als er tijdens de installatie onverwachte werkzaamheden nodig zijn, nemen we die kosten voor onze rekening.

   A-merken airco’s

   We installeren uitsluitend airco’s van gerenommeerde A-merken, zoals Daikin en Mitsubishi. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en geavanceerde technologie. Door te kiezen voor deze hoogwaardige systemen, garanderen we maximale efficiëntie en uitstekende prestaties, zodat u ook op lange termijn kunt profiteren van de voordelen.
   Airco installatie
   Mitsubishi airco

   Onze projecten

   Airco mooi weggewerkt
   mitsubishi heavy industries airco
   Airco kast chalet

   2 jaar garantie bij Aircomakelaar

   Nadat we uw airconditioning in Barneveld hebben geïnstalleerd, zorgen we ervoor dat deze effectief blijft koelen en verwarmen. Bij installatie ontvangt u standaard 2 jaar garantie op zowel de onderdelen als eventuele reparaties. Na deze periode worden arbeids- en voorrijkosten in rekening gebracht, tenzij u kiest voor een van onze onderhoudsabonnementen.

   Met ons Basis-abonnement breiden we de garantie uit naar 5 jaar en voeren we jaarlijks professioneel onderhoud uit. Ons All-in abonnement biedt dezelfde voordelen voor een periode van 10 jaar en omvat daarnaast een gratis 24-uurs storingsdienst. Door te kiezen voor service en onderhoud van Aircomakelaar, garandeert u dat uw airconditioning langdurig betrouwbaar functioneert.

   Deskundig advies op locatie

   We bieden op locatie persoonlijk advies voor de aanschaf en installatie van airconditioning systemen. In plaats van standaard oplossingen, leveren we maatwerk door eerst uw specifieke klimaatwensen en de situatie ter plekke in kaart te brengen. We geven advies over de best efficiënte en duurzame oplossing per ruimte, dit resulteert in lagere energiekosten en een betere installatie.

   Ons werkgebied omvat een straal van ongeveer 30-40 km rondom Barneveld, waaronder steden zoals Ermelo, Zeewolde, Harderwijk, Hoevelaken, Nijkerk, Nunspeet en Putten.

   Neem contact op!

   We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   ×