Airco Nijkerk

Ontvang vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

Verlengde garantie

R

Snelle service

R

Duurzame airco's

Airco laten installeren in Nijkerk?

U bent op zoek naar airco in Nijkerk? Top! Dan had u vast niet gedacht een airco-installatie van topkwaliteit te vinden waarmee u ook nog eens kunt besparen energiekosten. Toch is dat mogelijk en wel met airconditioning van De Aircomakelaar, uw aircospecialist in Nijkerk en omgeving. Met onze persoonlijke service en lokale werkwijze helpen we u aan duurzame airco, die naast de lucht koelen en filteren ook als verwarming dienst kan doen. Met de gasprijzen die de lucht in gaan is dat zeer gunstig! Laat door ons airco bij u in Nijkerk installeren en u bent voor lange tijd verzekerd van een gezond en aangenaam binnenklimaat.

Airco Nijkerk bedrijf

Airco-installatie met garantie

Samenvattend is het doel van airconditioning om te zorgen voor een aangename temperatuur en frisse lucht in binnenruimtes. Zo komen we veel bij particulieren in Nijkerk om airco te installeren in woningen, thuiswerkruimtes en chalets. Ook bedrijven in allerlei branches weten ons inmiddels te vinden. Kleine kantoren, panden met meerdere vleugels, zorginstellingen, scholen en vakantieparken; we komen overal waar een gezond en aangenaam binnenklimaat gewenst is. Als u nog een reden zoekt om bij u in Nijkerk airco te laten installeren, wat dacht u van besparen op de energiekosten?

Besparen op de gas rekening

Heeft u nog een centrale verwarming die op aardgas werkt? Verduurzaam uw pand in Nijkerk met airco van De Aircomakelaar. De airconditioning die wij leveren kan namelijk dienst doen als ‘lucht/lucht-warmtepomp’, een verwarming met zeer hoog rendement. Het is in veel gevallen mogelijk om de centrale verwarming hiermee geheel te vervangen. Bent u benieuwd of dit bij u ook mogelijk is? We komen graag naar Nijkerk voor airco-advies.

Persoonlijk airco-advies

Bij De Aircomakelaar houden we ons werkgebied bewust bescheiden. Hierdoor kunnen we snel ter plekke zijn voor airco-service in Nijkerk en omgeving. Persoonlijke service en korte lijnen vinden we belangrijk en onze klanten ervaren dit als zeer prettig. Bovendien installeren we niet alleen airconditioning, we bieden ook uitgebreide service en onderhoud.

Wij zijn onder andere actief in de regio:
AlmereAmersfoortBaarnBarneveld, Dronten, Elburg, Ermelo, Harderwijk, Huizen, Lelystad, Nunspeet, Putten, Zeewolde

Airconditioning Dronten
Airco in Nijkerk

Service en onderhoud

Wanneer we bij u in Nijkerk airco installeren, heeft u sowieso 2 jaar volledige garantie. Ondanks dat we uitsluitend A-kwaliteit airco’s van Mitsubishi en Daikin leveren, kan er onverhoopt iets kapot gaan. Onze bekwame vakmensen werken nauwkeurig, maar desondanks kan er tijdens de installatie iets misgaan. Bij eventuele problemen zijn we snel ter plekke en zorgen we voor een passende oplossing. Daarnaast kunnen wij het onderhoud en de jaarlijkse controle van uw airco in Nijkerk verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op voor airco in Nijkerk

Persoonlijke service door een lokale werkwijze, besparen met duurzame A-kwaliteit airco-installaties; als dit u goed in de oren klinkt, dan zijn wij uw nieuwe aircospecialist. We komen geheel vrijblijvend bij u thuis of op de zaak. Nadat onze klimaatspecialist de situatie en uw wensen in beeld heeft gebracht, krijgt u van ons een persoonlijke aanbieding. De prijs die we hierin presenteren geldt voor het hele pakket, inclusief de installatie van de airco bij u in Nijkerk. Ook als wij onverhoopt problemen ondervinden tijdens de montage geldt: prijs = prijs. Dat houdt de lucht helder tussen ons en onze klanten. Kunnen we u ook helpen aan een beter binnenklimaat? Neem contact met ons op voor deskundig advies, geheel afgestemd op uw klimaatwensen.

Neem contact op!

We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×