Airco Harderwijk

Woont u in Harderwijk en bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige installateur of monteur van aircosystemen? Aircomakelaar is al jarenlang een bekend gezicht in Harderwijk als het gaat om installatie, onderhoud en reparatie van airco’s. Wilt u genieten van een optimaal binnenklimaat? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of persoonlijk advies van onze specialisten.

Ontvang vrijblijvend advies!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

F-gassen gecertificeerd

Binnen 1 dag geplaatst

Koeling en verwarming

Airco laten installeren in Harderwijk

Zowel in de zomer als in de winter zorgt een aircosysteem ervoor dat u altijd geniet van een optimaal binnenklimaat. Onze airco’s zijn niet alleen duurzaam, maar zorgen er ook voor dat uw huis altijd lekker koel of warm is, precies zoals u dat wilt. Ze halen niet alleen de vochtigheid uit de lucht maar maken de lucht ook schoon. Onze monteurs weten precies hoe ze elk type airco moeten installeren voor zowel uw woning of kantoorpand. We zorgen ervoor dat alles perfect werkt. Naast airco installatie, bieden we ook periodiek airco onderhoud en reparatie aan. Zo zorgt u ervoor dat uw airco niet te veel stroom verbruikt en extra lang meegaat. 

Airco installatie

Ervaringen van klanten uit Harderwijk

Jacqueline van den Bor
Jacqueline van den Bor
13 Oktober 2023
Topbedrijf zeker aan te raden! Je wordt keurig behandeld. Vriendelijke baas en personeel. Ze hebben 3 airco's geïnstalleerd en heel snel gewerkt. Alles keurig opgeruimd, netjes alles uitgelegd. Heel klantvriendelijk, professioneel, scherpe prijs. Kortom: niet twijfelen, gewoon doen!
Jordi
Jordi
10 Oktober 2023
Ik heb via hun een airconditioner laten installeren en ben zeer te vreden. Scherpe offerte in vergelijking met andere aanbieders. Zeer netjes geïnstalleerd en de communicatie verliep snel en duidelijk. Al met al hele positieve ervaring.
Mariëlla Bominaar
Mariëlla Bominaar
29 September 2023
Super fijn professioneel maar vooral zeer klantvriendelijk bedrijf. Altijd direct contact en er wordt mee gedacht en snel gereageerd.
V Z
V Z
8 September 2023
Heb 2 airco's laten plaatsen door dit bedrijf. 1 op de slaapkamer en 1 in de woonkamer. Zeer tevreden over de gang van zaken, prettig gesprek gehad met Vincent en goed advies gekregen. Binnen een maand geplaatst! (gelukkig nog voor het warme weer) Netjes gewerkt en ook nog eens alles schoon achter gelaten. Een echte aanrader voor mensen die nog een airco willen. 1 ding weet ik zeker als mensen mij vragen waar een airco te kopen zal ik zonder twijfelen de aircomakelaar aanbevelen. Vincent en de rest van het team super bedankt voor de snelle en goede service.
JJ Brouwer
JJ Brouwer
6 September 2023
WIL HEEL VEEL VERDIENEN MET MINIMAAL WERK. Kijk alle maal even verder scheelt je al snel E700 tot E800 euro.
Thomas Vreeburg
Thomas Vreeburg
25 Juli 2023
Goede service voor een goede prijs. Werken alles netjes af en ruimen alles netjes op. Heel blij met m'n airco!
Walter Bruyn de
Walter Bruyn de
25 Juli 2023
Vandaag 2e airco laten plaatsen, snelle installatie, service is top goede uitleg en netjes werken en afwerken. Kan alleen maar zeggen een zeer tevreden klant
Linda Westenbrink
Linda Westenbrink
19 Juli 2023
Super fijne service top bedrijf!!! Ze installeren de airco super netjes dus een aanrader voor wie nog geen airconditioning heeft
Anita Fredriks
Anita Fredriks
3 Juli 2023
Had een paar offerte aangevraagd maar dit bedrijf kwam er voor mijn gevoel kwa prijs en communicatie het beste uit. Had meteen een goed gevoel en dat hebben ze zeker waargemaakt. Heb 2 buiten units laten plaatsen zodat ze niet door me nieuwe verbouwde huis heen hoefde. Het zijn toppers.
Lyanne Vogels
Lyanne Vogels
3 Juli 2023
Ondanks de enorme drukte op de markt betreft het plaatsen van airco's was Vincent zo vriendelijk om een vrijblijvende offerte te komen opstellen na aanleiding van een bezoek en advies. We verwachtten enkele weken voordat het geplaatst kon worden maar na een telefoontje kon het al na 1,5 week. Ze waren er op de afgesproken tijd en netjes alles achtergelaten. Top.

Waarom kiezen voor Aircomakelaar?

✔ Kleinschalige, persoonlijke aanpak
✔ Installatie binnen 1 dag
✔ F-gassen gecertificeerde installateurs
✔ Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
✔ Eerlijk advies en transparante prijzen
✔ Airco’s van A-merken: split-airco’s, multisplit-airco’s & VRF-aircosystemen

Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat het u zou kunnen kosten? Vraag dan gratis een offerte aan. Op basis van de ruimtes waarvoor u airconditioning overweegt en hun grootte, voorzien we u van deskundig advies op maat en een bijbehorende kosten. Bij de aanvraag voor airconditioning in 3 of meer kamers, brengen we altijd een persoonlijk bezoek om uw situatie nauwkeurig te analyseren.

Waarom een airco?

✔ Comfort in ieder seizoen: Een airconditioner biedt koelte tijdens de zomer en werkt tevens als verwarming in de koude wintermaanden.

✔ Betere luchtkwaliteit: Onze moderne airconditioners bevatten filters die lucht reinigen door het verwijderen van stof, allergenen en andere luchtverontreinigingen.

✔ Energiebesparing: De airconditioningsystemen die wij aanbieden zijn ontworpen voor hoge energie-efficiëntie, wat resulteert in verminderde energiekosten.

✔ Waardevermeerdering van uw woning: Het plaatsen van een airconditioningsysteem kan de marktwaarde van uw huis verhogen, omdat het een aantrekkelijke eigenschap is voor veel kopers.

Airco installatie

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een vakkundige airco installatie, waarbij we elke stap: van het bepalen van de optimale locatie t/m het testen van het systeem, zorgvuldig uitvoeren. De installatie omvat het boren van gaten voor de bevestiging van de binnenunit en de bijbehorende leidingen, het monteren van een frame aan de muur voor de binnenunit, het aanleggen van leidingen voor het koelingsmiddel van de buitenunit naar de binnenunit, het installeren en aansluiten van de buitenunit, en tenslotte, het testen van de airco op lekkages en het vullen met koelingsmiddel. Dit proces verzekert dat het aircosysteem efficiënt en lekvrij functioneert, met een duidelijke prijsafspraak en persoonlijk contact gedurende het hele traject.

 

Airco onderhoud

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, verzekert u zich ervan dat uw airco op zijn best functioneert, waardoor storingen worden voorkomen en de algehele prestaties verbeteren. Dit onderhoud omvat een grondige inspectie, reiniging en eventuele reparaties of vervangingen van onderdelen om ervoor te zorgen dat uw airco niet alleen koel houdt tijdens de warme maanden, maar ook efficiënt verwarmt in de winter. Zo draagt Aircomakelaar bij aan een langdurige, betrouwbare werking van uw airco, minimaliseert het de kans op onverwachte defecten en verlengt het de levensduur van uw aircosysteem. Kiezen voor onze onderhoudsdiensten betekent kiezen voor gemoedsrust, comfort en kostenbesparing op lange termijn.

 

Airco reparatie

Werkt uw aircosysteem niet naar behoren? Schakel één van onze gecertificeerde monteurs in. Of het nu gaat om koelproblemen, vreemde geluiden of andere onregelmatigheden, ons deskundige team staat voor u klaar om snel en vakkundig in te grijpen. Door gebruik te maken van geavanceerde diagnostische technieken en hoogwaardige onderdelen, zorgen we ervoor dat elke reparatie duurzaam is en de functionaliteit van uw airco herstelt. Hierbij wordt niet alleen de oorzaak van de storing aangepakt, maar wordt ook gekeken naar mogelijke verbeteringen om toekomstige problemen te voorkomen.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en ontvang direct persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat voor u de beste optie is op basis van uw wensen.

 

Gecertificeerde airco installateurs

We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor we uitsluitend gecertificeerde airco installateurs en monteurs in dienst hebben. Elk van onze professionals beschikt over een F-gassen certificaat, wat aantoont dat zij vakkundig zijn opgeleid in de veilige en duurzame omgang met koelvloeistoffen, cruciaal voor het functioneren van aircosystemen. Voor u betekent dit een gegarandeerde expertise, veiligheid en een verantwoorde benadering ten aanzien van het milieu. Het werken met eigen, gecertificeerde monteurs verzekert een efficiënte en correcte installatie en onderhoud, wat leidt tot optimale prestaties, langere levensduur en betere energie-efficiëntie van uw aircosystemen.

Certificering F-Gassen
Verwarmen met airco

Waarom kiezen voor een airco?

Een airco biedt meer dan slechts verkoeling tijdens die warme zomerdagen. Het systeem onttrekt warmte uit de lucht en voert deze af, zorgt voor een gezuiverde lucht en houdt de luchtvochtigheid in uw huis of kantoor op een aangenaam niveau. Maar de mogelijkheden van moderne airconditioningsystemen gaan veel verder.

 

Verkoelen én verwarmen met een airco

Naast koelen hebben de nieuwste airco’s ook de capaciteit om te verwarmen. Dit gebeurt op een energie-efficiënte manier, waardoor de ruimte sneller de gewenste temperatuur bereikt dan met traditionele verwarmingssystemen zoals een Cv-ketel. Dit kan niet alleen uw comfort significant verhogen, maar levert ook een financieel voordeel op doordat het vaak goedkoper is in gebruik.

Soorten aircosystemen

Bij het uitkiezen van een airco is het belangrijk om een model te kiezen dat past bij uw behoeften en de eigenschappen van de ruimte. Er bestaan verschillende typen airconditioners. Zo zijn er systemen die specifiek ontworpen zijn voor het koelen of verwarmen van één ruimte, maar ook opties die meerdere kamers tegelijk kunnen aanpakken. Voor grotere ruimtes zijn er geavanceerde oplossingen die een efficiënte klimaatbeheersing mogelijk maken. Het is essentieel om een weloverwogen keuze te maken, rekening houdend met de grootte van de ruimte en uw specifieke wensen.

Single split-airco’s

Ideaal voor:

 • Het verwarmen én verkoelen van één ruimte, zoals woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor.

Een split-airco bestaat uit:

 • Eén binnenunit: geplaatst in de ruimte voor koeling of verwarming.
 • Eén buitenunit: geïnstalleerd buiten het pand.

Kenmerken:

 • Efficiënt in het koelen of verwarmen van specifieke ruimtes.
 • Relatief stil, ideaal voor slaapkamers en studeerruimtes.
  Single split airco

  Multisplit-airco’s

  Ideaal voor:

  • Het onafhankelijk verkoelen én verwarmen van meerdere ruimtes.

  Een multisplit-airco kenmerkt zich door:

  • Meerdere binnenunits: verbonden aan één buitenunit.
  • Eén enkele buitenunit: ondersteunt diverse binnenunits tegelijk.

  Kenmerken:

  • Mogelijkheid tot individuele temperatuurregeling in verschillende ruimtes.
  • Efficiënte oplossing voor het koelen en verwarmen van meerdere kamers.
   Multi split airco

   VRF-aircosysteem

   Een VRF-aircosysteem (Variable Refrigerant Flow) onderscheidt zich door:

   • Een enkele buitenunit: verbonden aan meerdere binnenunits.
   • Variabele koelmiddelstroom: aangepast aan de behoefte van elke ruimte.

   Kenmerken:

   • Hoog energierendement door aanpasbare koelmiddelstroom.
   • Mogelijkheid tot simultaan koelen en verwarmen van verschillende ruimtes.

   Ideaal voor:

   • Grote gebouwen zoals kantoren, hotels of winkelcentra waar complexe en flexibele klimaatbeheersing nodig is.

   Airco kosten

   De prijs van een airconditioning installatie varieert afhankelijk van uw specifieke situatie. Het proces begint met een grondige inspectie op locatie waarbij we de installatiemogelijkheden evalueren en de ideale plaats voor de airco vaststellen. Tijdens dit bezoek zal onze expert uw wensen bespreken en passend advies geven over de beste opties. Na deze evaluatie verstrekken we een gedetailleerde, op maat gemaakte offerte die afgestemd is op de geplande werkzaamheden en uw specifieke situatie. Deze offerte is definitief: mochten er tijdens de installatie onverwachte werkzaamheden nodig zijn, dan zijn deze kosten voor onze rekening. Bij Aircomakelaar komt u dus nooit voor financiële verrassingen of extra kosten te staan.

   Aircosystemen van topkwaliteit

   Wij plaatsen enkel airconditioningsystemen van vooraanstaande A-merken, waaronder Daikin en Mitsubishi. Deze merken zijn internationaal erkend vanwege hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatieve technologie. Door te kiezen voor deze kwalitatief hoogstaande systemen, verzekeren we top-efficiëntie en uitstekende prestaties, terwijl u ook op lange termijn van de voordelen geniet.

   Airco installateur van Aircomakelaar
   Mitsubishi airco

   Onze projecten

   Airco mooi weggewerkt
   mitsubishi heavy industries airco
   Airco kast chalet

   Advies aan huis

   We bieden advies bij u thuis, waarbij we uw specifieke ruimtes en behoeften nauwkeurig bekijken. Onze installateurs bezoeken u om uw situatie zorgvuldig te beoordelen en te werken aan het vinden van de meest effectieve en duurzame oplossing samen met u. Tijdens dit bezoek leveren we advies op maat, afgestemd op de bijzondere eigenschappen van uw ruimte en uw persoonlijke wensen.

   Neem contact op!

   We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.