Airco kopen in Dronten

Wilt u een airco laten plaatsen in Dronten? Aircomakelaar is al lange tijd een vertrouwde naam in Dronten voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van aircosystemen.
Een airco is dé koele oplossing voor een ideaal binnenklimaat tijdens warme zomerdagen, maar ook voor de koude winterdagen.

Wilt u het hele jaar door genieten van een ideale temperatuur? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor persoonlijk advies van onze experts.

Ontvang vrijblijvend advies!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

F-gassen gecertificeerd

Binnen 1 dag geplaatst

Koeling en verwarming

Airco laten installeren in Dronten

Zoekt u naar een energiezuinige oplossing voor het verwarmen én verkoelen van uw woning of kantoor in Dronten? Bij Aircomakelaar bieden wij duurzame kwalitatieve aircosystemen. Onze betrouwbare en duurzame A-merk airco’s zorgen voor een goede binnentemperatuur. Een aircosysteem zorgt ervoor dat de vochtigheid uit de lucht wordt gehaald, maar ook voor een schone lucht. Wij hebben gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs in het installeren van diverse soorten airco’s, hierdoor bent u verzekerd van een veilige en juiste installatie. Wij bieden regelmatig onderhoud en reparatie aan, om zo voor een efficiënte werking van uw airco te zorgen en de levensduur te verlengen.

Airco installatie

Ervaringen van onze klanten uit Dronten

Jacqueline van den Bor
Jacqueline van den Bor
13 Oktober 2023
Topbedrijf zeker aan te raden! Je wordt keurig behandeld. Vriendelijke baas en personeel. Ze hebben 3 airco's geïnstalleerd en heel snel gewerkt. Alles keurig opgeruimd, netjes alles uitgelegd. Heel klantvriendelijk, professioneel, scherpe prijs. Kortom: niet twijfelen, gewoon doen!
Jordi
Jordi
10 Oktober 2023
Ik heb via hun een airconditioner laten installeren en ben zeer te vreden. Scherpe offerte in vergelijking met andere aanbieders. Zeer netjes geïnstalleerd en de communicatie verliep snel en duidelijk. Al met al hele positieve ervaring.
Mariëlla Bominaar
Mariëlla Bominaar
29 September 2023
Super fijn professioneel maar vooral zeer klantvriendelijk bedrijf. Altijd direct contact en er wordt mee gedacht en snel gereageerd.
V Z
V Z
8 September 2023
Heb 2 airco's laten plaatsen door dit bedrijf. 1 op de slaapkamer en 1 in de woonkamer. Zeer tevreden over de gang van zaken, prettig gesprek gehad met Vincent en goed advies gekregen. Binnen een maand geplaatst! (gelukkig nog voor het warme weer) Netjes gewerkt en ook nog eens alles schoon achter gelaten. Een echte aanrader voor mensen die nog een airco willen. 1 ding weet ik zeker als mensen mij vragen waar een airco te kopen zal ik zonder twijfelen de aircomakelaar aanbevelen. Vincent en de rest van het team super bedankt voor de snelle en goede service.
JJ Brouwer
JJ Brouwer
6 September 2023
WIL HEEL VEEL VERDIENEN MET MINIMAAL WERK. Kijk alle maal even verder scheelt je al snel E700 tot E800 euro.
Thomas Vreeburg
Thomas Vreeburg
25 Juli 2023
Goede service voor een goede prijs. Werken alles netjes af en ruimen alles netjes op. Heel blij met m'n airco!
Walter Bruyn de
Walter Bruyn de
25 Juli 2023
Vandaag 2e airco laten plaatsen, snelle installatie, service is top goede uitleg en netjes werken en afwerken. Kan alleen maar zeggen een zeer tevreden klant
Linda Westenbrink
Linda Westenbrink
19 Juli 2023
Super fijne service top bedrijf!!! Ze installeren de airco super netjes dus een aanrader voor wie nog geen airconditioning heeft
Anita Fredriks
Anita Fredriks
3 Juli 2023
Had een paar offerte aangevraagd maar dit bedrijf kwam er voor mijn gevoel kwa prijs en communicatie het beste uit. Had meteen een goed gevoel en dat hebben ze zeker waargemaakt. Heb 2 buiten units laten plaatsen zodat ze niet door me nieuwe verbouwde huis heen hoefde. Het zijn toppers.
Lyanne Vogels
Lyanne Vogels
3 Juli 2023
Ondanks de enorme drukte op de markt betreft het plaatsen van airco's was Vincent zo vriendelijk om een vrijblijvende offerte te komen opstellen na aanleiding van een bezoek en advies. We verwachtten enkele weken voordat het geplaatst kon worden maar na een telefoontje kon het al na 1,5 week. Ze waren er op de afgesproken tijd en netjes alles achtergelaten. Top.

Waarom kiezen voor Aircomakelaar?

✔ Kleinschalige, persoonlijke aanpak
✔ Installatie binnen 1 dag
✔ F-gassen gecertificeerde installateurs
✔ Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
✔ Eerlijk advies en transparante prijzen
✔ Airco’s van A-merken: split-airco’s, multisplit-airco’s & VRF-aircosystemen

Wilt u meer informatie over hoe wij te werk gaan en wat de kosten zijn? Vraag dan kosteloos een offerte aan. We bieden u deskundig, op maat gemaakt advies, afgestemd op de ruimtes waar u airconditioning wilt plaatsen en hun afmetingen. Voor installaties in drie of meer kamers komen we altijd persoonlijk langs om uw situatie grondig te bekijken.

Waarom een airco?

✔ Verkoelen én verwarmen: Onze airconditioners zorgen voor verkoeling in de hete zomermaanden en bieden warmte tijdens de winter, zodat u het hele jaar door aangename temperaturen ervaart.

✔ Verbeterde luchtkwaliteit: De geavanceerde filters in onze airco’s zuiveren de lucht van stof, allergenen en andere vervuilende stoffen, waardoor u een gezonder binnenklimaat krijgt.

✔ Woningwaarde stijgt: Het installeren van een airconditioningsysteem kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw woning, wat de aantrekkelijkheid voor potentiële kopers verhoogt en mogelijk de verkoopwaarde verbetert.

✔ Geluidsreductie: Moderne airco’s zijn ontworpen om efficiënt en stil te functioneren, waardoor u kunt genieten van een rustig en comfortabel huis zonder storend geluid.

Onze diensten

Airco installatie

Onze gecertificeerde monteurs garanderen een professionele installatie van uw airco in Elburg, waarbij elke fase: van de selectie van de ideale locatie tot aan de uiteindelijke systeemtest, nauwgezet wordt uitgevoerd. Het installatieproces omvat het boren van gaten voor het bevestigen van de binnenunit, het installeren van de noodzakelijke leidingen, het monteren van een muurframe voor de binnenunit, het aanleggen van de koelmiddelleidingen van de buitenunit naar de binnenunit en het aansluiten van de buitenunit. Tot slot wordt het systeem getest op lekkages en wordt het gevuld met koelmiddel. Deze grondige aanpak verzekert dat uw airconditioningsysteem efficiënt en zonder lekken functioneert, ondersteund door transparante prijsafspraken en persoonlijke begeleiding gedurende het hele project.

Airco onderhoud

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, zorgt u ervoor dat uw airconditioning altijd optimaal blijft presteren. Dit helpt storingen te voorkomen en behoudt de algehele efficiëntie van het systeem. Ons onderhoudsproces omvat een uitvoerige inspectie, grondige reiniging en eventuele reparatie of vervanging van beschadigde onderdelen. Dit garandeert dat uw airco niet alleen verkoelt tijdens de zomer, maar ook effectief en efficiënt verwarmt in de winter. Het kiezen voor onderhoudsdiensten van Aircomakelaar staat gelijk aan kiezen voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en verminderde kans op onverwachte defecten.

Airco reparatie

Functioneert uw airconditioning niet zoals het hoort? Schakel dan een van onze gecertificeerde monteurs in. Of u nu last heeft van koelproblemen, ongewone geluiden of andere onregelmatigheden, ons deskundige team staat klaar om snel en vakkundig te reageren. We gebruiken geavanceerde diagnostische methoden en hoogwaardige onderdelen om te garanderen dat elke reparatie effectief is en de functionaliteit van uw airco volledig herstelt. We richten ons niet alleen op het verhelpen van het huidige probleem, maar kijken ook naar mogelijke verbeteringen om toekomstige storingen te voorkomen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en ontvang direct persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat voor u de beste optie is op basis van uw wensen.

F-gassen gecertificeerde installateurs

Alle installateurs bij Aircomakelaar zijn eigen, gecertificeerd personeel met een F-gassen certificaat. Dit verzekert dat zij vakkundig zijn in het duurzaam en veilig hanteren van koelvloeistoffen, essentieel voor aircosystemen. De voordelen hiervan zijn een milieuvriendelijke, veilige installatie, optimale systeemprestaties, en verhoogde energie-efficiëntie. Dit resulteert in lagere operationele kosten en een langere levensduur van uw systeem. Ga voor Aircomakelaar voor gegarandeerde hoogwaardigheid en betrouwbaarheid.

Trustoo review score
F-gassen certificaat
Verwarmen met airco

Waarom kiezen voor een airco?

Een aircosysteem functioneert tijdens de zomerdagen effectief. Echter doet het meer dan alleen verkoelen. Het systeem haalt namelijk warmte uit de lucht en voert deze af, zuivert de lucht en reguleert de luchtvochtigheid in uw huis of kantoor. Het binnenklimaat blijft hierdoor aangenaam. De technologie op het gebied van aircosystemen strekken zich echter nog veel verder uit.

Verkoelen én verwarmen met een airco

De nieuwste airco’s beschikken naast de mogelijkheid om te koelen ook over de functie om te verwarmen. De wijze hiervan komt op een energiezuinige manier tot stand, waardoor de gewenste temperatuur in uw ruimte sneller bereikt wordt in vergelijking met de traditionele verwarmingssystemen zoals een Cv-ketel. Dit verhoogt uw comfort en biedt ook financieel voordeel doordat het regelmatig goedkoper is.

Soorten aircosystemen

Bij het uitkiezen van een airco voor uw ruimte is het belangrijk om een model te kiezen dat aansluit bij uw behoeften en de kenmerken van uw ruimte. Er zijn een aantal soorten airco’s beschikbaar: van systemen die enkel één ruimte verwarmen of verkoelen, tot oplossingen die gelijktijdig meerdere kamers kunnen besturen. Voor uitgebreidere ruimtes zijn er complexere systemen beschikbaar gesteld, die voor een doeltreffende klimaatbediening zorgen. Het is cruciaal om een slimme keuze te maken, waarbij u van uw persoonlijke voorkeuren en de omvang van de ruimte in acht neemt.

Single split-airco’s

Ideaal voor:

 • Het verwarmen én verkoelen van één ruimte, zoals woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor.

Een split-airco bestaat uit:

 • Een binnenunit: geplaatst in de ruimte voor koeling of verwarming.
 • Een buitenunit: geïnstalleerd buiten het gebouw of op de dak.

Kenmerken:

 • Efficiënt in het koelen of verwarmen van specifieke ruimtes.
 • Relatief stil, ideaal voor slaapkamers en studeerruimtes.
Single split-airco uitleg

Multisplit-airco’s

Ideaal voor:

 • Het onafhankelijk verkoelen én verwarmen van meerdere ruimtes.

Een multisplit-airco kenmerkt zich door:

 • Meerdere binnenunits: verbonden aan één buitenunit.
 • Een enkele buitenunit: ondersteunt diverse binnenunits tegelijk.

Kenmerken:

 • Mogelijkheid tot individuele temperatuurregeling in verschillende ruimtes.
 • Efficiënte oplossing voor het koelen of verwarmen van meerdere kamers.
Multisplit-airco uitleg

VRF-aircosysteem

Een VRF-aircosysteem (Variable Refrigerant Flow) onderscheidt zich door:

 • Een enkele buitenunit: verbonden aan meerdere binnenunits.
 • Variabele koelmiddelstroom: aangepast aan de behoefte van elke ruimte.

Kenmerken:

 • Hoog energierendement door aanpasbare koelmiddelstroom.
 • Mogelijkheid tot simultaan koelen en verwarmen van verschillende ruimtes.

Ideaal voor:

 • Grote gebouwen zoals kantoren, hotels of winkelcentra waar complexe en flexibele klimaatbeheersing nodig is.

Airco kosten

De kosten voor de installatie van een airconditioningsysteem kunnen vaak variëren, afhankelijk van de mogelijkheden en uw specifieke wensen. Het proces begint op locatie met een uitgebreide inspectie, waarbij we de installatiemogelijkheden in acht nemen en de meest geschikte plek voor de airco bepalen. Gedurende dit bezoek bepreekt onze expert uw wensen en geeft hij gericht advies over de beste keuzes. Zodra de evaluatie klaar is ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte, die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften en de geplande werkzaamheden. Deze offerte is definitief: als er gedurende de installatie ongeplande werkzaamheden nodig zijn, nemen we die kosten voor onze rekening.

A-merken airco’s

We installeren natuurlijk aircosystemen van gerenommeerde A-merken, zoals Daikin en Mitsubishi. Deze merken staan bekend om hun geavanceerde technologie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door het kiezen van deze kwalitatieve systemen, garanderen we maximale snelheid en topprestaties, zodat u op lange termijn ook kunt profiteren van deze voordelen.
Airco installatie door Aircomakelaar
Mitsubishi airco

Onze projecten

Airco mooi weggewerkt
mitsubishi heavy industries airco
Airco kast chalet

2 jaar garantie bij Aircomakelaar

Wij zorgen na de installatie van uw airco ervoor dat deze effectief blijft werken. Bij installatie ontvangt u standaard 2 jaar garantie op de onderdelen en eventuele reparaties. De arbeids- en voorrijkosten worden na deze periode in rekening gebracht, tenzij u ervoor kiest om een van onze onderhoudsabonnementen te nemen. Met ons Basis-abonnement breiden wij de garantie uit naar 5 jaar en voeren we jaarlijkse professionele onderhoud uit. We hebben daarnaast de All-in abonnement die dezelfde voordelen biedt voor een periode van 10 jaar en heeft daarnaast een gratis 24-uurs storingsdienst. Door te kiezen voor service en onderhoud van Aircomakelaar, garanderen wij dat uw airconditioning op lange termijn betrouwbaar blijft werken.

Deskundig advies op locatie

Wij bieden op locatie persoonlijk advies voor de aanschaf en installatie van aircosystemen. Wij leveren maatwerk door eerst uw specifieke klimaatwensen en de situatie op locatie in kaart te brengen. We geven advies over de meest snelle en duurzame oplossing per ruimte, wat resulteert in lagere energiekosten en een betere installatie. Ons werkgebied omvat een straal van ongeveer 30-40 km rondom Dronten, waaronder steden zoals Biddinghuizen, Harderwijk, Hoevelaken, Nijkerk, Nunspeet en Putten, Ermelo, Zeewolde, Lelystad, Almere.

Neem contact op!

We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×