Airco installatie

Een airco laten plaatsen door gecertificeerde installateurs in Ermelo

Ontvang vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

F-gassen gecertificeerd

Binnen 1 dag geplaatst

Koeling en verwarming

Airco installateur van Aircomakelaar

Airco laten plaatsen

Geniet van een optimaal binnenklimaat met een deskundig geïnstalleerd aircosysteem van Aircomakelaar. Of het nu gaat om koelen in de zomer, verwarmen in de winter, of continu de lucht zuiveren in uw woning of kantoor, wij bieden een passende totaaloplossing. Ons team van gecertificeerde installateurs uit Ermelo staan klaar om samen met u de ideale airco installatie te vinden die precies aansluit bij uw wensen en de specifieke kenmerken van uw ruimte. Met onze grondige aanpak en deskundige installatie bent u verzekerd van een efficiënte en duurzame werking.

Ervaringen van onze klanten uit Ermelo

Jacqueline van den Bor
Jacqueline van den Bor
13 Oktober 2023
Topbedrijf zeker aan te raden! Je wordt keurig behandeld. Vriendelijke baas en personeel. Ze hebben 3 airco's geïnstalleerd en heel snel gewerkt. Alles keurig opgeruimd, netjes alles uitgelegd. Heel klantvriendelijk, professioneel, scherpe prijs. Kortom: niet twijfelen, gewoon doen!
Jordi
Jordi
10 Oktober 2023
Ik heb via hun een airconditioner laten installeren en ben zeer te vreden. Scherpe offerte in vergelijking met andere aanbieders. Zeer netjes geïnstalleerd en de communicatie verliep snel en duidelijk. Al met al hele positieve ervaring.
Mariëlla Bominaar
Mariëlla Bominaar
29 September 2023
Super fijn professioneel maar vooral zeer klantvriendelijk bedrijf. Altijd direct contact en er wordt mee gedacht en snel gereageerd.
V Z
V Z
8 September 2023
Heb 2 airco's laten plaatsen door dit bedrijf. 1 op de slaapkamer en 1 in de woonkamer. Zeer tevreden over de gang van zaken, prettig gesprek gehad met Vincent en goed advies gekregen. Binnen een maand geplaatst! (gelukkig nog voor het warme weer) Netjes gewerkt en ook nog eens alles schoon achter gelaten. Een echte aanrader voor mensen die nog een airco willen. 1 ding weet ik zeker als mensen mij vragen waar een airco te kopen zal ik zonder twijfelen de aircomakelaar aanbevelen. Vincent en de rest van het team super bedankt voor de snelle en goede service.
JJ Brouwer
JJ Brouwer
6 September 2023
WIL HEEL VEEL VERDIENEN MET MINIMAAL WERK. Kijk alle maal even verder scheelt je al snel E700 tot E800 euro.
Thomas Vreeburg
Thomas Vreeburg
25 Juli 2023
Goede service voor een goede prijs. Werken alles netjes af en ruimen alles netjes op. Heel blij met m'n airco!
Walter Bruyn de
Walter Bruyn de
25 Juli 2023
Vandaag 2e airco laten plaatsen, snelle installatie, service is top goede uitleg en netjes werken en afwerken. Kan alleen maar zeggen een zeer tevreden klant
Linda Westenbrink
Linda Westenbrink
19 Juli 2023
Super fijne service top bedrijf!!! Ze installeren de airco super netjes dus een aanrader voor wie nog geen airconditioning heeft
Anita Fredriks
Anita Fredriks
3 Juli 2023
Had een paar offerte aangevraagd maar dit bedrijf kwam er voor mijn gevoel kwa prijs en communicatie het beste uit. Had meteen een goed gevoel en dat hebben ze zeker waargemaakt. Heb 2 buiten units laten plaatsen zodat ze niet door me nieuwe verbouwde huis heen hoefde. Het zijn toppers.
Lyanne Vogels
Lyanne Vogels
3 Juli 2023
Ondanks de enorme drukte op de markt betreft het plaatsen van airco's was Vincent zo vriendelijk om een vrijblijvende offerte te komen opstellen na aanleiding van een bezoek en advies. We verwachtten enkele weken voordat het geplaatst kon worden maar na een telefoontje kon het al na 1,5 week. Ze waren er op de afgesproken tijd en netjes alles achtergelaten. Top.

Waarom kiezen voor Aircomakelaar?

Kleinschalige, persoonlijke aanpak
Installatie binnen 1 dag
F-gassen gecertificeerde installateurs
Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
Eerlijk advies en transparante prijzen
Airco’s van A-merken: split-airco’s, multisplit-airco’s & VRF-aircosystemen

Bent u benieuwd naar onze aanpak en de mogelijke kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Afhankelijk van de ruimte(s) waarin u airconditioning wenst en de omvang daarvan, bieden we u een op maat gemaakt advies en een prijsindicatie. Voor de installatie van airconditioning in 3 of meer ruimtes, komen we altijd persoonlijk bij u langs om de situatie te beoordelen.

Waarom een airco?

Comfort het hele jaar door: Een airco biedt niet alleen verkoeling tijdens de hete zomermaanden, maar functioneert ook als een verwarmingssysteem in de winter.

Verbeterde luchtkwaliteit: Moderne airco’s zijn uitgerust met filters die de lucht zuiveren door stof, allergenen en andere verontreinigende stoffen te verwijderen.

Energie-efficiëntie: Onze airconditioningsystemen zijn zeer energiezuinig, wat leidt tot lagere energierekeningen.

✔ Verhoogde woningwaarde: Het installeren van een airco verhoogt de waarde van uw woning , aangezien het een gewild kenmerk is voor veel potentiële kopers.

Airco installatie in de praktijk

1. Bepalen van de locatie

Een airco installatie bestaat uit een binnen- en buitenunit. Onze installateur bepaalt in overleg met u wat de beste locatie is voor het plaatsen van de airco.

2. Boren van gaten

Als bekend is waar de airco komt te hangen, worden gaten in de muur geboord. Deze zijn bedoeld voor het bevestigen van de binnenunit en voor de daaraan gekoppelde leidingen.

3. Ophangen van de binnenunit

De installateur monteert een frame aan de muur, waarin de binnenunit van uw airco installatie wordt geplaatst.

4. Aanleggen van de leidingen

Vervolgens worden de benodigde leidingen aangebracht. Deze geleiden het verkoelingsmiddel van de buitenunit naar binnenunit.

5. Installeren van de buitenunit

Wanneer de leidingen zijn aangelegd, wordt de buitenunit opgehangen. De monteur sluit de leidingen er daarna op aan en voert indien nodig ook een elektriciteitskabel door.

6.Testen en vullen van de airco

Om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt, test de installateur de airco op lekkages door het systeem af te persen. Daarna worden verontreinigingen en vochtige lucht verwijderd met behulp van een vacuümpomp. Op de vacuümmeter is meteen te zien of het aircosysteem vrij is van lekkages. Een eventuele lekkage wordt direct verholpen. De laatste stap is het vullen van de installatie met verkoelingsmiddel.

airconditioning advies
Certificering F-Gassen

Airco installateur van A-merken

We installeren uitsluitend airco’s van toonaangevende A-merken zoals Mitsubishi. Deze merken staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en geavanceerde technologie. Door te kiezen voor deze hoogwaardige airconditioningssystemen, garanderen we niet alleen een optimale efficiëntie en prestatie, maar zorgen we ook jarenlang profijt.

Mitsubishi airco

Welke airco heb ik nodig?

Bij het selecteren van een airconditioning is het cruciaal om een systeem te kiezen dat aansluit bij uw behoeften en de kenmerken van uw ruimte. Aircomakelaar biedt diverse soorten airco’s aan, variërend van modellen die ideaal zijn voor het reguleren van het klimaat in één enkele kamer tot systemen die gelijktijdig meerdere ruimtes kunnen bedienen. Voor uitgestrekte gebieden leveren we geavanceerde airconditioningoplossingen die effectieve klimaatregulatie garanderen. Het is van belang om een doordachte keuze te maken die past bij zowel de afmetingen van de betreffende ruimte als uw persoonlijke voorkeuren.

Heeft u eerlijk en deskundig advies nodig van een van onze installateurs in Ermelo? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We staan altijd voor u klaar voor persoonlijk advies voor uw situatie.

Single-split airco

Een single-split airco is de ideale keuze voor situaties waarin u één specifieke ruimte wilt koelen of verwarmen, zoals een slaapkamer, thuiskantoor, of kleine winkel. Dit type airconditioning bestaat uit één buitenunit verbonden aan één binnenunit, wat zorgt voor een efficiënte en gerichte klimaatbeheersing. De voordelen van een single-split systeem zijn onder meer de relatief eenvoudige en snelle installatie, energie-efficiëntie, en de mogelijkheid om de temperatuur per kamer nauwkeurig te reguleren. 

Single split airco

Multi-split airco

Een multi-split airco systeem is perfect voor situaties waarbij u meerdere ruimtes in uw woning of kantoor onafhankelijk van elkaar wilt koelen of verwarmen zonder meerdere buitenunits te installeren. Dit type systeem bestaat uit één buitenunit die verbonden is aan meerdere binnenunits, wat het mogelijk maakt om verschillende kamers elk hun eigen klimaatinstellingen te geven. De voordelen van een multi-split airco omvatten niet alleen een gestroomlijnde, ruimtebesparende installatie maar ook verbeterde energie-efficiëntie en lagere operationele kosten in vergelijking met meerdere single-split systemen. Dit maakt het een ideale keuze voor grotere huizen of commerciële ruimtes met meerdere kamers, waar individuele temperatuurcontrole gewenst is zonder afbreuk te doen aan esthetiek en comfort.

Multi split airco

Kosten van airco installatie

De kosten van een airco installatie zijn afhankelijk van de situatie in uw huis, vakantiewoning, bedrijf, kantoor, horecagelegenheid of winkel. De eerste fase van het traject bestaat uit een inspectie ter plaatse. We bekijken de mogelijkheden en bepalen wat de beste of meest logische locatie is voor uw airco. Ook neemt onze specialist met u uw wensen door en adviseert u over de beste mogelijkheden. Als alles duidelijk is, ontvangt u van ons een op uw situatie en de verwachte werkzaamheden gebaseerde offerte. Deze is 100% bindend. Als bij het installeren van uw airco blijkt dat we meer werk hebben, dan hoeft u daar niets voor te betalen. Bij de Aircomakelaar dus geen financiële verrassingen en extra kosten.

Gecertificeerde installateurs

al onze installateurs in het bezit van de essentiële F-gassen certificering. Dit certificaat is een must binnen de branche, omdat het aantoont dat onze technici bevoegd zijn om veilig en volgens de wetgeving te werken met koelinstallaties en airconditioningssystemen die gefluoreerde broeikasgassen bevatten. Deze certificering biedt zekerheid voor onze klanten: u weet dat de installatie, het onderhoud, en de service van uw airco voldoen aan de strenge milieu- en veiligheidsnormen. Het zorgt er ook voor dat uw systemen optimaal en energie-efficiënt functioneren. Door te kiezen voor Aircomakelaar en onze gecertificeerde professionals, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en een verantwoordelijk klimaatbeheer.

Airco installatie

Onze projecten

Airco mooi weggewerkt
mitsubishi heavy industries airco
Airco kast chalet

Advies aan huis

We bieden persoonlijk advies aan huis, waarbij we specifiek kijken naar uw ruimtes en wensen. Onze installateurs komen direct bij u langs om de situatie grondig te evalueren en samen met u de meest efficiënte en duurzame oplossing te vinden. Dit bezoek stelt ons in staat om een op maat gemaakt advies te geven, rekening houdend met de unieke kenmerken van uw ruimte en uw specifieke behoeften. Gevestigd in Ermelo, richten we ons op een werkgebied binnen een straal van ongeveer 30 à 40 km,

Neem contact op!

We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan De Aircomakelaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×