Airco Amersfoort

Ontvang vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

Verlengde garantie

R

Snelle service

R

Duurzame airco's

Airco in Amersfoort laten plaatsen

Vindt u een gezonde luchtkwaliteit en aangename temperatuur belangrijk? Wij ook! Daarom helpen we u graag aan en met een duurzame, energiezuinige airco in Amersfoort. Met een aircosysteem van De Aircomakelaar bespaart u op de energiekosten; onze moderne airco’s koelen en filteren niet alleen, ze verwarmen uw huis als lucht/lucht-warmtepomp met hoog rendement. Voor bedrijven in Amersfoort zijn onze airco-systemen met hoge COP-waarde al minstens zo aantrekkelijk. Zei daar iemand ‘Energie-Investingsaftrek’? De lucht boven uw accountantskantoor zal opklaren wanneer zij uw belastingvoordeel berekenen. Wilt u ook besparen met airco in Amersfoort? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Airco Amersfoort bedrijf

U zit er warmpjes bij

Wanneer het te warm is in uw woning of bedrijf in Amersfoort, zet u de airco aan. De koelfunctie van aircosystemen is dan ook alom bekend. Minder bekend is het feit dat moderne airco’s ook kunnen verwarmen. Dat komt erg goed uit wanneer u ‘van het gas af’ wilt. Met de gasprijzen van tegenwoordig willen we dat allemaal wel. Wanneer u in uw woning of bedrijf in Amersfoort een airco van De Aircomakelaar laat installeren, dan heeft u direct een zogenaamde lucht/lucht-warmtepomp. Met behulp van invertertechnologie en een toerengeregelde processor, past de installatie zich zeer efficiënt aan op de warmtevraag van het moment. Efficiënt betekent een hoog rendement en dat betekent … nog meer besparen!

Soorten airco’s bij De Aircomakelaar

We werken bij De Aircomakelaar exclusief met twee A-merken, die hun kwaliteit in aircosystemen ruimschoots hebben bewezen. We installeren en onderhouden uitsluitend Mitsubishi airco’s en Daikin airco’s in Amersfoort en omgeving. Met deze merken samen kunnen we voor elke klimaatbehoefte een oplossing bieden. Er zijn drie soorten (en vele types) airco-installaties waar we uit kunnen kiezen:

 

  • Split-airco’s: één buitenunit met één binnenunit. Een effectieve airco-installatie voor enkele ruimtes, kleine winkels etc.
  • Multisplit-airco’s: voor grotere winkels en gebouwen met meerdere ruimtes in Amersfoort is dit de airco-oplossing. Elke buitenunit kan twee tot zes binnenunits aansturen.
  • VRF-aircosystemen: voor gebouwen met meerdere vleugels zoals hotels, kantoorpanden, zorginstellingen enz. in Amersfoort is dit dé totaaloplossing. Eén buitenunit stuurt een groot aantal binnenunits aan, die verbonden zijn d.m.v. een ringleiding met aftakkingen door het hele pand. Desgewenst kunnen we een type kiezen waarbij elke binnenunit afzonderlijk kan koelen en verwarmen.
Airco in Amersfoort
Airconditioning-advies

Airco-onderhoud in Amersfoort

De Aircomakelaar is dé lokale aircospecialist uit Ermelo. Vanuit hier zijn we snel ter plaatse in de omgeving, bijvoorbeeld Amersfoort, voor airco-advies, -installatie en – onderhoud. Met periodiek onderhoud en vergaande service houden we uw airco-installatie voor lange tijd bedrijfszeker. Hiervoor kunt u bij ons een service- en onderhoudsabonnement afsluiten. Afhankelijk van het abonnement verlengen dan de garantie, inclusief volledige service, naar 5 of 10 jaar. Daarbij plegen we jaarlijks onderhoud en bij het All-in-abonnement zit tevens een 24-uurs storingsdienst. Zo zal uw airco in Amersfoort u jarenlang een gezonde en comfortabele luchtkwaliteit leveren.

Wij zijn onder andere actief in de regio:
AlmereAmersfoortBaarnBarneveldDrontenElburgErmeloHarderwijkHuizenLelystadNijkerkNunspeetPuttenZeewolde

Neem contact op met De Aircomakelaar

Wilt u ook besparen met een duurzaam en energiezuinig aircosysteem? Maak dan kennis met de persoonlijke service van De Aircomakelaar. Wanneer u contact met ons opneemt, vertellen we u graag meer over hoe we te werk gaan. Eén ding beloven we alvast: wanneer u van ons een offerte krijgt, geldt het motto ‘prijs = prijs’. Met De Aircomakelaar weet u altijd waar u aan toe bent. Heeft u vragen over uw airco in Amersfoort of wilt u van onze diensten gebruik maken? We horen graag van u!

Neem contact op!

We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×