Altijd een goed werkende airco

Ontvang vrijblijvend advies!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Z

Verlengde garantie

Snelle service

Langere levensduur

Laat u door De Aircomakelaar een aircosysteem installeren? Top! De kwaliteit van onze airco’s en vakmensen zullen uw luchtkwaliteit goed doen. Van onze service en nazorg zult u zeker een gat in de lucht springen. Wilt u voor langere tijd zeker zijn van een goede luchtkwaliteit? Laat uw airco dan regelmatig onderhouden door De Aircomakelaar!

Waarom onderhoud van uw airco belangrijk is

Ook al is uw aircosysteem van A-kwaliteit en is deze nog zo vakkundig geïnstalleerd, na verloop van tijd zal de werking achteruit gaan. Aanslag en vuildeeltjes hopen zich op, bewegende delen kunnen vastlopen of slijten… Het gevolg is terugloop in luchtkwaliteit en onnodige reparaties. Onnodig? Ja, want met regelmatig onderhoud is dit scenario te voorkomen. Een goed onderhouden airco werkt efficiënter, gaat langer mee en is beter voor de gezondheid. Laat het onderhoud van uw airco niet in de lucht hangen, maar houd het hoofd koel en schakel De Aircomakelaar in.

Mitsubishi-airco-SRK-ZSX Black & White_0103
Kantoor

Zekerheid met een bedrijfszekere airco

De Aircomakelaar biedt aircoservice & -onderhoud voor consumenten en bedrijven in Gelderland en omstreken. U kunt hiervoor kiezen uit twee abonnementen, namelijk Basis en All-in. Hiermee zorgen we dat u de gehele looptijd een bedrijfszekere en betrouwbare airco heeft. Wij werken met eigen monteurs, die allen STEK*-gecertificeerd zijn. Bij eventuele storingen is er altijd een monteur in de buurt die snel bij u ter plekke is om de problemen vakkundig te verhelpen.

*STEK is een certificaat voor installateurs en monteurs in de koeltechnische branche. Voor deze certificering gelden strenge eisen aan de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van de werkzaamheden. Daar voldoen we met De Aircomakelaar graag aan!

Standaard snelle service ter plekke

Bij De Aircomakelaar bent u verzekerd van een uitstekende service. Op het door ons geïnstalleerde aircosysteem krijgt u 2 jaar volledige “garantie”. Mochten zich binnen die periode problemen voordoen, dan maakt u kennis met het verschil tussen een webshop en een servicegericht airco-installatiebedrijf als Aircomakelaar. Wij maken geen onderscheid tussen oorzaken van het probleem. Of het nu aan het apparaat ligt, het luchtkanaal of de montage, wij lossen het gewoon op! We zorgen spoedig voor een passende oplossing, zodat u snel weer kunt wonen of werken in een prettig binnenklimaat.

* Wat valt er onder de garantie bij De Aircomakelaar? Anders dan bij webshops krijgt u bij ons garantie op zowel onderdelen als arbeids- en voorrijkosten. Dit geldt voor de gehele garantieperiode. Daarna verlenen wij nog steeds service, maar worden er voorrijkosten en arbeidsloon berekend. Wilt u de garantieperiode verlengen? Kijk dan verderop bij ‘abonnementen’.

Airconditioning-Aircomakelaar

De onderhoudsabonnementen van De Aircomakelaar

Met onze service- en onderhoudsabonnementen kunt u de garantie op uw aircosysteem verlengen tot 5 (Basis) of maar liefst 10 jaar (All-in). In deze gehele periode kunt u een beroep doen op onze snelle en volledige service. Daarnaast nemen we het periodieke onderhoud op ons. Hiermee verlengt u de verwachte levensduur* van uw airco en een schone airco zorgt voor een schonere, gezondere lucht. Bovendien kunnen we met preventief onderhoud technische storingen vroegtijdig opsporen, nog voordat u daar hinder van ondervindt. Wist u trouwens dat periodiek onderhoud voor airco’s met een koudemiddelhoeveelheid van 3 kg verplicht is? Bekijk hieronder de voorwaarden en kies het abonnement dat het beste bij u past!

De ‘standaard’ levensduur van een aircosysteem is moeilijk vast te leggen. Dit hangt samen met o.a. het onderhoud en hoe intensief het aircosysteem gebruikt wordt. In een serverruimte draait de airco dag en nacht, in woningen zal dit opgeteld enkele maanden per jaar zijn. Met de service- en onderhoudsabonnementen van Aircomakelaar weet u zeker dat u een goed onderhouden en bedrijfszekere airco heeft voor de gehele looptijd.

Basis & All-in: kies uw abonnement

Een onderhoudsabonnement bij De Aircomakelaar geeft u lucht. Letterlijk heeft u de gehele looptijd gegarandeerd schonere lucht en een aangename temperatuur. Verder geeft deze extra zekerheid u lucht en ruimte om zorgeloos te wonen en te werken. Wat krijgt u zoal aan extra service bij elk onderhoudsabonnement? Lees hier de highlights en klik voor meer:

R

Basis

 • Looptijd 5 jaar;
 • Garantieperiode van 2 naar 5 jaar;
 • Vakkundig onderhoud (jaarlijks);
 • Periodieke controles;
 • U voldoet aan milieunormen inclusief registratieplicht.

All-in

  • Looptijd 10 jaar;
  • Garantieperiode van 2 naar 10 jaar;
  • Vakkundig onderhoud (jaarlijks);
  • 24-uurs storingsservice;
  • Periodieke controles;
  • U voldoet aan milieunormen inclusief registratieplicht.

   Heeft u vragen over onze onderhoudsabonnementen? Zoekt u informatie over onderhoud en periodieke controles van aircosystemen? Of heeft u gewoon behoefte aan een luchtig gesprek over airco’s? We laten u niet in de kou staan; bel of mail ons via onderstaande contactgegevens. Als uw aircospecialist in Gelderland e.o. staan we u graag te woord!

   U zoekt een airco voor thuis of voor uw bedrijf, maar welk aircosysteem vervult als beste uw klimaatwensen? Wanneer u onderzoek doet, komt u er al snel achter hoeveel merken, types en soorten airco’s er verkrijgbaar zijn. Dit is nou typisch zo’n situatie, waarin het advies van een expert u veel tijd en moeite bespaart. Roep daarom de hulp in van dé aircospecialist van Gelderland en omstreken; laat u adviseren door Aircomakelaar!

   Neem contact op!

   We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   ×