Airconditioning

Airco voor een schone lucht en een aangename temperatuur

 

 

Ontvang vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duurzame aircosystemen

A-merken voor scherpe prijzen

Koelen én verwarmen

Airco: meer dan verkoeling

Wanneer we het hebben over airconditioning, denken we van oudsher aan verkoeling. Wist u dat moderne airco’s de lucht ook kunnen verwarmen, ventileren en ontvochtigen? Hiermee wordt het installeren van airco in Gelderland en omstreken net zo interessant als in de warmere streken op aarde. In de zomerperiode zorgt airco voor verkoeling, in de winterperiode gebruikt u het als verwarming. Aangezien airco’s op elektriciteit werken en de gasprijzen maar blijven stijgen, kunt u zo flink besparen op de energierekening!

 

Van het gas af? Verlaag uw energiekosten met een airco van De Aircomakelaar.

Recreatieruimte - 2

Wat zijn ‘duurzame’ airco’s?

Onze airco’s zijn hot in Gelderland en omstreken. Dat komt omdat ze verkoelen én verwarmen, maar ook omdat ze van A-kwaliteit en energiezuinig zijn. Goede kwaliteit, in combinatie met onderhoud en service, betekent een lange levensduur van uw airco. Afhankelijk van het gebruik en regelmatig onderhoud gaat uw airco tientallen jaren mee. Wanneer ze haar laatste adem heeft uitgeblazen, kunnen de meeste onderdelen en grondstoffen gerecycled worden.

Kiest u voor De Aircomakelaar, dan kiest u voor een duurzame airco.

Belastingvoordeel met energiezuinige airco’s

Hoe efficiënter een verwarmingsinstallatie met energie om gaat, hoe hoger de COP-waarde. Deze waarde is voor bedrijven van belang, want deze weegt mee voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). Hiermee kunnen Nederlandse ondernemers belastingvoordeel krijgen, door te investeren in energiezuinige bedrijfsmiddelen. Bij het selecteren van onze aircosystemen letten wij op de COP-waarde, om de kans te vergroten dat u van de EIA-regeling gebruik kunt maken.

De Aircomakelaar helpt uw bedrijf besparen – op energie én belasting.

Mitsubishi en Daikin airco’s

Duurzaamheid en de zekerheid van een goed product. Daar houden we allemaal van, toch? Met de airco’s van Daikin en Mitsubishi Heavy Industries zit dat zeker goed. Zij hebben inmiddels hun kwaliteit bewezen. Wij hebben een goede samenwerking met deze fabrikanten en kopen hun aircosystemen groot in. Hierdoor kunnen we airco’s van deze A-merken tegen een scherpe prijs leveren.

Een airco kopen bij De Aircomakelaar: A-merken voor scherpe prijzen.

 

Mitsubishi-airco-SRK-ZSX Black & White_0103
Airco wand airconditioning
Mitsubishi-airco-SRC63ZR-S

Lucht/lucht-warmtepompen

De airco’s die wij installeren zijn zogenaamde lucht/lucht-warmtepompen. Eenvoudig gezegd verwarmen deze airco’s, door warmte-energie aan de buitenlucht te onttrekken en naar binnen te verplaatsen. Dit werkt zelfs wanneer het buiten vriest. Door gebruik te maken van invertertechnologie en een toerengeregelde compressor, past de installatie zich constant aan op de warmtevraag van het moment. Hierdoor kan met deze systemen een zeer hoog rendement worden behaald.

Onze airco’s zijn tevens lucht/lucht-warmtepompen met zeer hoog rendement.

Kantoorhal - kopie

Soorten aircosystemen

Woont u in of om Ermelo, in Gelderland of omliggende plaatsen als Harderwijk, Amersfoort of Hilversum? Of heeft u de schone taak om in deze regio voor frisse lucht op het werk te zorgen? Dan zijn we graag uw lokale aircospecialist. Het doel van De Aircomakelaar is om het binnenklimaat bij u thuis of op de zaak te verbeteren. Dat doen we met het volgende dienstenpakket:

Split-airco

Een buiten- en een binnendeel, die als één systeem één binnenruimte koelen of verwarmen. Meestgekozen in: appartementen, (kleinere) winkel- en horecaruimtes etc.

Multisplit-airco’s:

Eén buitenunit met aparte aansluitingen voor twee tot meerdere binnenunits. Een efficiënte en flexibele oplossing voor het koelen en verwarmen van meerdere binnenruimtes. Zeer geschikt voor: eengezinswoningen, praktijkruimtes, kleinere kantoorpanden etc.

VRF-aircosystemen (Variable Refrigerant Flow)

Op één buitenunit worden meerdere binnenunits aangesloten. Dat gebeurt d.m.v. een ringleiding met aftakkingen door het hele pand. Dé totaaloplossing voor kantoorpanden, hotels, zorginstellingen, onderwijs, openbare gebouwen en meer.

Met een multisplit-airco kunt u alle binnenunits tegelijk aan om koelen of verwarmen. Bij sommige VRF-systemen kunnen de binnenunits gelijktijdig en afzonderlijk van elkaar koelen dan wel verwarmen. Deze innovatieve oplossing is zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantoorpanden met een noord- en zuidvleugel. Door slim gebruik te maken van één krachtige buitenunit en intelligente technologie, maken we uw airco meer energie-efficiënt dan u ooit voor mogelijk hield.

Split, multisplit of VRF; De Aircomakelaar kiest samen met u de meest efficiënte oplossing.

Mitsubishi-airco-FDTC15-56KXE6F cassette-model

Vragen over airco’s?

Wij zouden nog veel meer kunnen vertellen over airconditioning, de techniek achter airco’s en hoe moderne airco’s energiezuinig kunnen verwarmen en koelen. Liever doen we dat in een persoonlijk adviesgesprek met u. Bent u van plan een airco te kopen, zoekt u een totaaloplossing voor uw binnenklimaat of heeft u vragen over airco’s? Geen vraag is ons te gek, neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

De Aircomakelaar is onder andere andere actief in de regio Almere, Amersfoort, BaarnBarneveldBunschotenDrontenElburgErmeloHarderwijkHuizenLelystadNijkerkNunspeetPuttenSoestZeewolde.

De Aircomakelaar is uw klimaatspecialist. Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij krijgen energie van uw aircovragen!

 

Neem contact op!

We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×