Airco Elspeet

Woont u in Elspeet en bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige installateur of monteur van aircosystemen? Aircomakelaar staat in Elspeet bekend om zijn betrouwbaarheid en vakkundigheid op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie van airco’s. Wilt u het hele jaar een comfortabel binnenklimaat ervaren? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies van onze experts.

Ontvang vrijblijvend advies!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

F-gassen gecertificeerd

Binnen 1 dag geplaatst

Koeling en verwarming

Airco laten installeren in Elspeet

Een aircosysteem zorgt zowel in de zomer als in de winter ervoor dat u altijd geniet van een optimaal binnenklimaat. Onze airco’s passen de temperatuur naar uw voorkeur aan en verbeteren tegelijkertijd de luchtkwaliteit door vocht en onzuiverheden uit de lucht te verwijderen. Onze deskundige monteurs zijn ervaren in de installatie van alle soorten aircosystemen en zorgen voor een optimale werking van uw airco. Wij bieden niet alleen airco installatie aan, maar ook periodiek airco onderhoud en reparatie aan. Zo zorgt u ervoor dat de levensduur van de airco wordt verhoogd en uw airco niet te veel stroom verbruikt.

Airco installatie

Ervaringen van klanten uit Elspeet

Jacqueline van den Bor
Jacqueline van den Bor
13 Oktober 2023
Topbedrijf zeker aan te raden! Je wordt keurig behandeld. Vriendelijke baas en personeel. Ze hebben 3 airco's geïnstalleerd en heel snel gewerkt. Alles keurig opgeruimd, netjes alles uitgelegd. Heel klantvriendelijk, professioneel, scherpe prijs. Kortom: niet twijfelen, gewoon doen!
Jordi
Jordi
10 Oktober 2023
Ik heb via hun een airconditioner laten installeren en ben zeer te vreden. Scherpe offerte in vergelijking met andere aanbieders. Zeer netjes geïnstalleerd en de communicatie verliep snel en duidelijk. Al met al hele positieve ervaring.
Mariëlla Bominaar
Mariëlla Bominaar
29 September 2023
Super fijn professioneel maar vooral zeer klantvriendelijk bedrijf. Altijd direct contact en er wordt mee gedacht en snel gereageerd.
V Z
V Z
8 September 2023
Heb 2 airco's laten plaatsen door dit bedrijf. 1 op de slaapkamer en 1 in de woonkamer. Zeer tevreden over de gang van zaken, prettig gesprek gehad met Vincent en goed advies gekregen. Binnen een maand geplaatst! (gelukkig nog voor het warme weer) Netjes gewerkt en ook nog eens alles schoon achter gelaten. Een echte aanrader voor mensen die nog een airco willen. 1 ding weet ik zeker als mensen mij vragen waar een airco te kopen zal ik zonder twijfelen de aircomakelaar aanbevelen. Vincent en de rest van het team super bedankt voor de snelle en goede service.
JJ Brouwer
JJ Brouwer
6 September 2023
WIL HEEL VEEL VERDIENEN MET MINIMAAL WERK. Kijk alle maal even verder scheelt je al snel E700 tot E800 euro.
Thomas Vreeburg
Thomas Vreeburg
25 Juli 2023
Goede service voor een goede prijs. Werken alles netjes af en ruimen alles netjes op. Heel blij met m'n airco!
Walter Bruyn de
Walter Bruyn de
25 Juli 2023
Vandaag 2e airco laten plaatsen, snelle installatie, service is top goede uitleg en netjes werken en afwerken. Kan alleen maar zeggen een zeer tevreden klant
Linda Westenbrink
Linda Westenbrink
19 Juli 2023
Super fijne service top bedrijf!!! Ze installeren de airco super netjes dus een aanrader voor wie nog geen airconditioning heeft
Anita Fredriks
Anita Fredriks
3 Juli 2023
Had een paar offerte aangevraagd maar dit bedrijf kwam er voor mijn gevoel kwa prijs en communicatie het beste uit. Had meteen een goed gevoel en dat hebben ze zeker waargemaakt. Heb 2 buiten units laten plaatsen zodat ze niet door me nieuwe verbouwde huis heen hoefde. Het zijn toppers.
Lyanne Vogels
Lyanne Vogels
3 Juli 2023
Ondanks de enorme drukte op de markt betreft het plaatsen van airco's was Vincent zo vriendelijk om een vrijblijvende offerte te komen opstellen na aanleiding van een bezoek en advies. We verwachtten enkele weken voordat het geplaatst kon worden maar na een telefoontje kon het al na 1,5 week. Ze waren er op de afgesproken tijd en netjes alles achtergelaten. Top.

Waarom kiezen voor Aircomakelaar?

✔ Kleinschalige, persoonlijke aanpak
✔ Installatie binnen 1 dag
✔ F-gassen gecertificeerde installateurs
✔ Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
✔ Eerlijk advies en transparante prijzen
✔ Airco’s van A-merken: split-airco’s, multisplit-airco’s & VRF-aircosystemen

Wilt u meer informatie over hoe wij te werk gaan en wat de kosten zijn? Vraag dan kosteloos een offerte aan. We bieden u deskundig, op maat gemaakt advies, afgestemd op de ruimtes waar u airconditioning wilt plaatsen en hun afmetingen. Voor installaties in drie of meer kamers komen we altijd persoonlijk langs om uw situatie grondig te bekijken.

Waarom een airco?

✔ Verkoelen én verwarmen: Onze airconditioners zorgen voor verkoeling in de hete zomermaanden en bieden warmte tijdens de winter, zodat u het hele jaar door aangename temperaturen ervaart.

✔ Verbeterde luchtkwaliteit: De geavanceerde filters in onze airco’s zuiveren de lucht van stof, allergenen en andere vervuilende stoffen, waardoor u een gezonder binnenklimaat krijgt.

✔ Woningwaarde stijgt: Het installeren van een airconditioningsysteem kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw woning, wat de aantrekkelijkheid voor potentiële kopers verhoogt en mogelijk de verkoopwaarde verbetert.

✔ Geluidsreductie: Moderne airco’s zijn ontworpen om efficiënt en stil te functioneren, waardoor u kunt genieten van een rustig en comfortabel huis zonder storend geluid.

Onze diensten

Airco installatie

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van uw airconditioning in Elspeet, met zorgvuldige aandacht voor elke stap, van het kiezen van de perfecte locatie tot de uiteindelijke systeemtest. Het installatieproces omvat het boren van gaten voor de bevestiging van de binnenunit en de bijbehorende leidingen, het leggen van de benodigde leidingen, het monteren van een muurframe voor de binnenunit, het aanleggen van de koelmiddelleidingen van de buitenunit naar de binnenunit en het installeren en aansluiten van de buitenunit. Afsluitend wordt het systeem gecontroleerd op lekkages en gevuld met koelmiddel. Dit proces verzekert dat het aircosysteem lekvrij en efficiënt functioneert, met een duidelijke prijsafspraak en persoonlijk contact gedurende het hele traject.

Airco onderhoud

Door regelmatig onderhoud door Aircomakelaar te laten uitvoeren, zorgt u ervoor dat uw airco in Elspeet altijd op zijn best werkt. Dit voorkomt storingen en verbetert de algehele prestatie. Ons onderhoudsproces bestaat uit een grondige inspectie, reiniging en eventuele reparaties of vervanging van onderdelen. Dit zorgt ervoor dat uw airco niet alleen koel houdt in de zomer, maar ook efficiënt verwarmt in de winter. Zo zorgt Aircomakelaar aan een langdurige, betrouwbare werking van uw airco, minimale kans op onverwachte defecten en verlengt het de levensduur van uw aircosysteem. Onze onderhoudsdiensten betekent kiezen voor comfort, gemoedsrust en kostenbesparing op lange termijn.

Airco reparatie

Werkt uw airconditioning in Elspeet niet naar behoren? Neem dan contact op met een van onze gecertificeerde monteurs. Of het nu gaat om problemen met de koeling, rare geluiden of andere onregelmatigheden, ons deskundige team staat klaar om snel en vakkundig in actie te komen. Door het gebruiken van geavanceerde diagnostische technieken en hoogwaardige onderdelen, zorgen we ervoor dat elke reparatie duurzaam is en uw airco volledig herstelt. Hierbij focussen we niet alleen op het oplossen van het huidige probleem, maar streven ook naar mogelijke verbeteringen om toekomstige problemen te voorkomen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en ontvang direct persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat voor u de beste optie is op basis van uw wensen.

F-gassen gecertificeerde installateurs

Bij Aircomakelaar zijn al onze installateurs eigen, gecertificeerd personeel met een F-gassen certificaat. Dit certificaat verzekert dat zij vakkundig zijn in het veilig en duurzaam hanteren van koelvloeistoffen, essentieel voor airconditioningsystemen. De voordelen hiervan zijn een veilige, milieuvriendelijke installatie, optimale systeemprestaties, en verhoogde energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere operationele kosten en een langere levensduur van uw systeem. Kies voor Aircomakelaar voor gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid.

Trustoo review score
F-gassen certificaat
Verwarmen met airco

Waarom kiezen voor een airco?

Een airco doet veel meer dan alleen slecht verkoelen tijdens de warme zomerdagen. Het systeem onttrekt warmte uit de lucht en voert deze af, zuivert de lucht en houdt de luchtvochtigheid in uw huis of kantoor op een wenselijk niveau. Hierdoor blijft het binnenklimaat aangenaam. De mogelijkheden van airconditioningsystemen strekken zich echter nog veel verder uit.

Verkoelen én verwarmen met een airco

Naast de mogelijkheid om te koelen, beschikken de nieuwste airco’s ook over de functie om te verwarmen. Dit gebeurt op een energie-efficiënte wijze, waardoor uw ruimte sneller de gewenste temperatuur bereikt dan met de traditionele verwarmingssystemen zoals een Cv-ketel. Dit verhoogt niet alleen uw comfort, maar levert ook een financieel voordeel op doordat het in de regelmatig goedkoper is in gebruik.

Soorten aircosystemen

Bij het selecteren van een airco voor uw ruimte is het belangrijk om een model te kiezen dat aansluit bij uw specifieke behoeften en de kenmerken van de ruimte. Er zijn diverse soorten airconditioningsystemen beschikbaar. Sommige systemen zijn specifiek ontworpen voor het koelen of verwarmen van één enkele ruimte, terwijl andere systemen meerdere ruimtes tegelijk kunnen reguleren. Voor grotere ruimtes bieden we geavanceerde systemen die zorgen voor effectieve klimaatbeheersing. Het maken van een doordachte keuze, waarbij rekening wordt gehouden met de grootte van de ruimte en uw persoonlijke voorkeuren.

Single split-airco’s

Ideaal voor:

 • Het verwarmen én verkoelen van één ruimte, zoals woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor.

Een split-airco bestaat uit:

 • Eén binnenunit: geplaatst in de ruimte voor koeling of verwarming.
 • Eén buitenunit: geïnstalleerd buiten het pand.

Kenmerken:

 • Efficiënt in het koelen of verwarmen van specifieke ruimtes.
 • Relatief stil, ideaal voor slaapkamers en studeerruimtes.
  Single split-airco uitleg

  Multisplit-airco’s

  Ideaal voor:

  • Het onafhankelijk verkoelen én verwarmen van meerdere ruimtes.

  Een multisplit-airco kenmerkt zich door:

  • Meerdere binnenunits: verbonden aan één buitenunit.
  • Eén enkele buitenunit: ondersteunt diverse binnenunits tegelijk.

  Kenmerken:

  • Mogelijkheid tot individuele temperatuurregeling in verschillende ruimtes.
  • Efficiënte oplossing voor het koelen en verwarmen van meerdere kamers.
   Multisplit-airco uitleg

   VRF-aircosysteem

   Een VRF-aircosysteem (Variable Refrigerant Flow) onderscheidt zich door:

   • Een enkele buitenunit: verbonden aan meerdere binnenunits.
   • Variabele koelmiddelstroom: aangepast aan de behoefte van elke ruimte.

   Kenmerken:

   • Hoog energierendement door aanpasbare koelmiddelstroom.
   • Mogelijkheid tot simultaan koelen en verwarmen van verschillende ruimtes.

   Ideaal voor:

   • Grote gebouwen zoals kantoren, hotels of winkelcentra waar complexe en flexibele klimaatbeheersing nodig is.

   Airco kosten

   De kosten voor het installeren van een aircosysteem kunnen sterk variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen en mogelijkheden. Het proces begint met een uitgebreide inspectie op locatie, waarbij we de installatiemogelijkheden beoordelen en de meest geschikte plek voor de airco bepalen. Tijdens dit bezoek bespreekt onze expert uw wensen en geeft hij gericht advies over de beste keuzes. Na deze evaluatie ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte, die volledig is afgestemd op de geplande werkzaamheden en uw specifieke situatie. Deze offerte is definitief: als er tijdens de installatie onverwachte werkzaamheden nodig zijn, nemen we die kosten voor onze rekening.

   A-merken airco’s

   We installeren uitsluitend airco’s van gerenommeerde A-merken, zoals Daikin en Mitsubishi. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en geavanceerde technologie. Door te kiezen voor deze hoogwaardige systemen, garanderen we maximale efficiëntie en uitstekende prestaties, zodat u ook op lange termijn kunt profiteren van de
   Airco installatie door Aircomakelaar
   Mitsubishi airco

   Onze projecten

   Airco mooi weggewerkt
   mitsubishi heavy industries airco
   Airco kast chalet

   2 jaar garantie bij Aircomakelaar

   Na de installatie van uw airco, zorgen we ervoor dat deze effectief blijft verwarmen en koelen. U ontvangt bij installatie standaard 2 jaar garantie op de onderdelen en eventuele reparaties. De arbeidskosten en voorrijkosten worden na deze periode in rekening gebracht, tenzij u kiest voor een van onze onderhoudsabonnementen.

   We voeren met ons Basis-abonnement jaarlijks professioneel onderhoud uit en breiden de garantie uit naar 5 jaar. Ons All-in abonnement biedt dezelfde voordelen, alleen geldt dit voor een periode van 10 jaar. Daarnaast omvat het een gratis 24-uurs storingsdienst. De service- en onderhoudsdienst van Aircomakelaar garandeert langdurige, betrouwbare en goed werkende airconditioning.

   Deskundig advies op locatie

   We bieden persoonlijk advies op locatie voor de aanschaf en installatie van airconditioning systemen. In plaats van standaard oplossingen, leveren we maatwerk door eerst uw specifieke klimaatwensen en de situatie ter plekke in kaart te brengen. We adviseren over de meest efficiënte en duurzame oplossing per ruimte, wat resulteert in lagere energiekosten en een betere installatie. Ons werkgebied omvat een straal van ongeveer 30-40 km rondom Ermelo, waaronder steden zoals Biddinghuizen, Zeewolde, Harderwijk, Hoevelaken, Nijkerk, Nunspeet en Putten.

   Neem contact op!

   We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   ×