Airco Stacaravan & Chalet

Ontvang vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

Verlengde garantie

R

Snelle service

R

Duurzame airco's

Airco stacaravan & chalet

Eigenaars en huurders van stacaravans en chalets brengen vaak weken tot maanden per jaar door in hun vrijetijdswoning. Lang niet iedereen beperkt zich hierbij tot de zomer. Met airco in uw stacaravan of chalet geniet u ieder seizoen van een aangename temperatuur en luchtkwaliteit. Als u namelijk airco door De Aircomakelaar laat installeren, heeft u airconditioning die uw chalet of stacaravan kan koelen en verwarmen. We komen gratis langs voor advies. Meer weten? Lees hieronder verder of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Project chalet

Welke airco is voor stacaravans en chalets geschikt?

Omdat caravans en chalets over het algemeen niet heel groot zijn, moet er slim met de binnenruimte worden omgegaan. De eerste ingeving zou zijn om te zoeken naar een mobiele airco. Deze zijn doorgaans compacter van formaat dan een split- of multisplit-airco. Mobiele airco’s nemen echter een stukje schaarse ruimte in op de grond. Een split unit-airco wordt op een handige plek aan de muur geplaatst. De binnenunit is compact en in de breedte opgebouwd, zodat deze niet in de weg hangt. De buitenunit kan uit het zicht aan de achterkant worden geplaatst. Eventueel kunt u kiezen voor een multisplit airco voor uw stacaravan of chalet, wanneer u meerdere ruimtes tegelijk wilt kunnen koelen of verwarmen.

Bekijk onze projecten om te zien hoe we airco’s in stacaravans en chalets plaatsen. 

 

Koelen en verwarmen

Inderdaad, moderne airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Met airco in je stacaravan of chalet heb je geen vloerverwarming of kachel meer nodig. Dat hebben we te danken aan de revolutionaire invertertechnologie. Hiermee wordt de werking van de airconditioning als het ware omgedraaid. In de koelstand onttrekt de airco warmte uit de binnenlucht en voert dit via de buitenunit af naar buiten. Zet u hem op standje verwarmen, dan wordt warmte door uw airco uw stacaravan of chalet ingeblazen. Uw airco kan zelfs bij temperaturen onder nul nog warmte-energie uit de lucht plukken.

De airco’s van De Aircomakelaar

Wanneer wij airco’s adviseren en installeren, willen we dat onze klanten zo lang mogelijk van een goed werkende airco kunnen genieten. Dat begint met topkwaliteit airco’s en vakkundige installatie. Al onze airco’s voor stacaravans en chalets zijn van A-merken die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben. Uw vrijetijdswoning wordt uitgerust met een Daikin airco of een airco van Mitsubishi Heavy Industries. Voor de installatie werken we met een aantal gecertificeerde installateurs, die veel ervaring hebben met het installeren van airco’s in chalets en stacaravans. Met ruime garantie en diverse opties voor onderhoud en service houden we uw airco langdurig bedrijfszeker.

 

Airconditioning-advies

Airco in stacaravan of chalet

Airco Flevoland

Heeft u interesse in een airco in uw stacaravan of chalet? Dan komt een adviseur van De Aircomakelaar graag bij u langs om de situatie te bekijken. De grootte en isolatiewaarde van uw verblijf, de ligging ervan t.o.v. wind en zon, uw wensen; alle factoren nemen we mee om u van de juiste airco te voorzien. Wij kunnen de airco vlot bij uw stacaravan of chalet afleveren. Net zo lief verzorgen wij de installatie voor u. Wij wensen u een comfortabel verblijf!

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een airco in Harderwijk? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via 0341 226 028, info@aircomakelaar.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. We streven ernaar om elke aanvraag zo snel mogelijk te behandelen en kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij al uw airconditioningbehoeften.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×