Airco Lelystad

Ontvang vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

Verlengde garantie

R

Snelle service

R

Duurzame airco's

Airco laten installeren in Lelystad?

Bent u van plan in uw woning of bedrijf in Lelystad airco te laten plaatsen? Dat is een goed voornemen, want u zult er het hele jaar plezier van hebben. De verkoeling in hete zomermaanden, de frisse lucht in elk seizoen en de besparing op verwarmingskosten maken de investering meer dan waard. Wacht eens, zeiden we ‘verwarming’? Inderdaad: de moderne airco’s van De Aircomakelaar kunnen naast koelen ook zeer efficiënt verwarmen. Van het gas af gaan wordt hiermee erg aantrekkelijk. Meer weten? We komen graag bij u op bezoek in Lelystad voor airco-advies. Neem contact op voor een afspraak met uw lokale aircospecialist!

Airco in Lelystad

Airco-installatie met garantie

Wanneer u in uw woning of bedrijf in Lelystad airco laat installeren, dan wilt u lange tijd zeker zijn van goed werkende airconditioning. Bij De Aircomakelaar krijgt u standaard 2 jaar garantie op uw airco-installatie. Dit betekent meer dan alleen garantie op onderdelen, waar het bij veel webshops ophoudt. Binnen de garantieperiode komen we zonder extra kosten voorrijden om eventuele problemen vakkundig en snel te verhelpen. Met onze onderhoudscontracten geldt dit zelfs voor 5 of 10 jaar. Daarbij zorgen we voor periodiek onderhoud en de juiste rapportage, waarmee uw bedrijf altijd voldoet aan de wettelijke normen voor onderhoud en milieueisen.

Elektrische verwarming

Of het echt duurzamer is om elektrisch te gaan, dat ligt o.a. aan de manier waarop de elektriciteit is opgewekt. Het is in ieder geval wel honderd procent zeker dat u geld bespaart door van het gas af te gaan. De gasprijzen rijzen immers de pan uit, ook in Lelystad. Met airco van De Aircomakelaar haalt u tegelijk een lucht/lucht-warmtepomp in huis of op de zaak. Uw airco-installatie haalt op een efficiënte manier warmte uit de buitenlucht naar binnen, zelfs wanneer het buiten veel kouder is. Het rendement is vergelijkbaar met die van een hoogrendementsketel (hr-ketel). Het hoge rendement wordt behaald met behulp van invertertechnologie, die in de buitenunit zit ingebouwd. De inverter stelt de capaciteit van uw airco in Lelystad af op wat er nodig is om de ruimte af te koelen of op te warmen.

Airco slaapkamer Lelystad

Bespaar met een airco in Lelystad op uw kosten.

Wist u dat een airco niet alleen zorgt voor verkoeling in de zomer, maar ook kan helpen besparen op uw gaskosten? Met een airco in Lelystad zorgt u namelijk voor een aangename temperatuur in huis zonder dat u de verwarming hoeft te gebruiken. Zo kunt u flink besparen op uw energierekening!

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een airco in Lelystad? Ten eerste zorgt een airco voor verkoeling tijdens warme zomerdagen. Dit zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in huis, maar ook voor een betere nachtrust. Bovendien kunt u met een airco ook de luchtvochtigheid reguleren, waardoor u minder last heeft van klamme lucht en eventuele gezondheidsklachten.

Maar het grootste voordeel van een airco in Lelystad is toch wel de besparing op uw gaskosten. Door de airco te gebruiken als alternatief voor de verwarming, kunt u flink besparen op uw energierekening. Dit komt doordat een airco werkt op elektriciteit, wat veel goedkoper is dan gas. Bovendien heeft een airco een veel hoger rendement dan een traditionele verwarming, waardoor u minder energie verbruikt en dus minder betaalt.

Bij Aircomakelaar helpen we u graag bij het kiezen van de juiste airco voor uw situatie. We bieden een breed assortiment aan airconditioningssystemen, van wand- en plafondmodellen tot vloer- en cassetteunits. Onze ervaren monteurs zorgen vervolgens voor een vakkundige installatie, zodat u direct kunt genieten van een aangename temperatuur in huis en besparing op uw gaskosten.

Airco Lelystad kopen
Lelystad Airco
Airco Lelystad

Airconditioning Lelystad: Daikin
en Mitsubishi

Bent u bekend met Daikin airco’s en/of Mitsubishi airco’s? Laat u door ons bij u in Lelystad airco installeren, dan krijgt u sowieso een airco-installatie van een van deze fabrikanten. Beide merken hebben hun kwaliteit in airco’s ruimschoots bewezen. Door jarenlange ontwikkeling en slimme technologie, zoals de beschreven invertertechnologie, bouwen Mitsubishi en Daikin de meest duurzame en kwalitatieve airco’s die u naar Lelystad kunt halen. Wij lopen exclusief warm voor deze merken en weten welhaast zeker dat u ze ook cool zult vinden.

Lokale en persoonlijke aanpak

“Wie is De Aircomakelaar en waarom zou ik hen voor mijn airco naar Lelystad laten komen?“ U heeft helemaal gelijk, wij hebben ons nog niet voorgesteld. Wij zijn De Aircomakelaar, uw lokale aircospecialist. Bij ons werken uitsluitend vakmensen met passie voor hun vak. Vanuit Zeewolde helpen we de regio Flevoland en omliggende plaatsen aan een goede luchtkwaliteit en aangename temperatuur. We blijven bewust in de buurt, zodat we altijd snelle en persoonlijke service kunnen leveren. Tot ons werkgebied rekenen we zeker ook Lelystad, dus neem gerust contact op voor airco-advies, airco-installatie, onderhoud en service!

Neem contact op voor airco in Lelystad

Kunt u zich wel vinden in onze lokale en persoonlijke werkwijze? Wilt u graag bij u in Lelystad een A-merk airco laten installeren voor een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op. Onze klimaatspecialist komt bij u thuis of naar uw bedrijf om uw klimaatwensen op te nemen. Samen met u maken we een airco-plan op maat. Vervolgens voorzien we u van een prijsopgave, waar u 100% vanuit kunt gaan. Bij De Aircomakelaar geldt: prijs = prijs, ook bij eventuele tegenslagen tijdens het installeren van de airco bij u in Lelystad. Bespaar ook met duurzame en energiezuinige airconditioning; neem vandaag nog contact met ons op!

Wij zijn onder andere actief in de regio:
AlmereAmersfoortBaarnBarneveld, Dronten, Elburg, Ermelo, Harderwijk, Huizen, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Zeewolde

Neem contact op!

We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.