Airco Elburg

Ontvang vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

Verlengde garantie

R

Snelle service

R

Duurzame airco's

Airco laten plaatsen in Elburg

Hoeveel maanden per jaar zult u baat hebben bij een airco in uw Elburgse woning of bedrijf? Hint: Vivaldi. Deze schreef namelijk de Vier Seizoenen. In de warme zomer houdt de airco de ruimte koel, in de winter zorgt de airconditioning voor warmte. Op elk moment in het jaar wordt de binnenlucht in Elburg met airco ontvochtigd en ververst. Een airco-installatie is dus een zeer nuttige investering voor meer woon- en werkplezier. De Aircomakelaar levert duurzame airco in Elburg en omgeving. Als lokale specialist komen wij persoonlijk langs om uw klimaatwensen te bespreken en u van een A-kwaliteit airco-installatie te voorzien. Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Airco Elburg bedrijf

Lekker warm met een airco in Elburg

Bij airco denken de meesten van ons aan verkoeling in de zomer. Dat is ook niet gek, want voor die functie is airconditioning ooit uitgevonden. Dat is toch al snel een eeuw geleden en aircotechniek is inmiddels flink doorontwikkeld. Zodoende kunt u bij u in Elburg airco laten installeren die niet alleen kan verkoelen, maar ook als verwarming met hoog rendement werkt. Dat verwarmen gaat op een zeer efficiënte manier. De buitenunit destilleert warmte uit de buitenlucht, ook al is het buiten kouder dan binnen. Wilt u meer weten over deze techniek, Google dan eens op ‘lucht/lucht-warmtepomp’. Belangrijk om te weten: wilt u van het gas af, laat ons dan bij u in Elburg airco installeren. De kans is namelijk groot dat uw cv-ketel de deur uit kan!

A-kwaliteit airconditioning

Wanneer u eenmaal gewend bent aan een gezond en aangenaam binnenklimaat, dan wilt u dit natuurlijk vasthouden. Het is dan fijn om op uw airco in Elburg te kunnen vertrouwen. Daarom werken wij uitsluitend met A-kwaliteit Daikin-airco’s en airco van Mitsubishi Heavy Industries. Met een uitgekiende product range kunnen we iedereen in Elburg van betrouwbare airco voorzien, van kleine huishoudens tot grote bedrijven en instellingen. 

Neem contact op voor airco in Elburg

De Aircomakelaar is uw lokale aircospecialist. Vanuit Zeewolde zijn we uitsluitend actief in de regio. Zodoende kunnen wij een persoonlijke aanpak garanderen. We komen persoonlijk naar Elburg voor airco-advies en airco-installatie. Als u geïnteresseerd bent vertelt onze klimaatspecialist u graag meer over onze service- en onderhoudscontracten. Begin ook met besparen een ga voor duurzame en betrouwbare airco van De Aircomakelaar.

Wij zijn onder andere actief in de regio:
AlmereAmersfoortBaarnBarneveld, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Huizen, Lelystad, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Zeewolde

Airconditioning Dronten
Airco in Elburg

Onze airco-installaties 

 

Wij werken met verschillende soorten aircosystemen. Elk systeem werkt met een buitenunit en een of meerdere binnenunits. Afhankelijk van uw klimaatwensen en situatie, kunnen we kiezen uit de volgende airco’s om bij u in Elburg te installeren:

  • Split-airco’s: een compleet aircosysteem met een buiten- en een binnenunit. Dit is dé oplossing wanneer u één ruimte in Elburg van airco wilt voorzien. Denk aan appartementen, winkels, kapperszaken, salons etc.
  • Multisplit-airco’s: wilt u tegelijk meerdere ruimtes kunnen koelen of verwarmen, dan is dit uw aircosysteem. Installeren we bij u in Elburg een multisplit-airco, dan sluiten we op één buitenunit tot zo’n vijf airco’s tegelijk aan. Een toplossing voor eengezinswoningen, praktijkruimtes, kleinere kantoorpanden.
  • VRF aircosystemen: VRF staat voor Variable Refrigerant Flow. Per buitenunit kunnen meerdere binnenunits worden aangesloten, die afzonderlijk van elkaar kunnen koelen en verwarmen. Deze oplossing is perfect voor grote panden, al dan niet met meerdere vleugels. Denk aan ziekenhuizen, hotels, kantoorpanden, onderwijsinstellingen etc. 

Neem contact op!

We komen graag met u in contact om u te voorzien van passend advies. Stel hiernaast uw vraag aan de Aircomakelaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.